Glazba

Good Vibrations vas poziva na panel diskusiju i pita ‘Tko gasi glazbu u hrvatskim medijima?’

Foto: Good Vibrations Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

U aktualnoj sezoni rock program Good Vibrations jednom će mjesečno održavati izdanja koja neće bit koncertno obojena, ali će biti vezana uz glazbu i ono što sam program promovira na mnoge druge načine od samih svojih početaka. Na završetku cjelotjedne proslave trećeg rođendana Good Vibrationsa u srijedu, 14. listopada, održat će se panel diskusija „Tko gasi glazbu u hrvatskim medijima?“, zatim slijedi mali glazbeni buvljak s nekoliko izlagača – Dirty Old Shop, Pitsome Merchandise, Croatia Records i Dallas Records, te stoner/alt rock/grunge slušaonica s DJ Knežom i DJ Markanom. Početak je u 20 sati u Vintage Industrial Baru, a ulaz je besplatan.

PANEL DISKUSIJA
Na premijernoj panel diskusiji programa Good Vibrations pod nazivom„Tko gasi glazbu u hrvatskim medijima?“ analizirat će se stanje u medijima koji su više ili manje vezani za glazbu. Je li važnija dobra pjesma ili dobar PR? Zašto je turbofolk sve popularniji iako ga nema u medijima? Može li danas svatko biti glazbeni novinar? Zašto u mainstream medijima nema mjesta za alternativnu glazbu? Na ova i druga bitna pitanja vezana uz temu odgovarat će panelisti: Maja Lazić s Perun.hr-a, voditeljica HRT-a Martina Validžić, glavni urednik portala Muzika.hr Krešimir Blažević, novinar Nacionala i HRT-a Dubravko Jagatić te Mislav Miličević, mlada snaga s Radio Studenta i portala SoundGuardian. Moderator je Perica Štefan. Publika će po završetku dikusije također moći sudjelovati sa svojim pitanjima i komentarima.

GLAZBENI BUVLJAK
CD-i, ploče, majice, bedževi – za itekako povoljne cijene moći ćete nabaviti sve navedeno u sferi rock’n’rolla s naglaskom na alternativnu scenu koja se kroz ovaj program potiče i pokušava predstaviti u što boljem svjetlu. Očekujte zanimljive akcije, ponude, a i sudjelovanje navedenih aktera – Dirty Old Shopa, Pitsomea, Croatia Recordsa i Dallas Recordsa – u nagradnim igrama koje Good Vibrations priprema i za ovu priliku.

SLUŠAONICA BY DJ KNEŽA & DJ MARKAN
Stoner, alt rock i grunge jamstvo su da dobre glazbe neće nedostajati. Queens Of The Stone Age, Foo Fighters, Nirvana, Soundgarden, Green Day, Offspring, Kyuss, Clutch, Alice In Chains, Orange Goblin, Stoned Jesus, Primus, Oasis… – momci imaju sve!

Be social

Komentari