Nagrade

Vodimo vas na party Hypnodelix crewa ove subote u AKC Medika

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Hypnodelix crew vas poziva u AKC Medika 12. prosinca na party koji će se održati na 3 floora sa atraktivnom audio-vizualnom podrškom koja će vam probuditi sva vaša osjetila.

Ovog puta u goste dolazi Jose Luis Yraza aka Yar Zaa. Iza ovog imena krije se španjolski producent koji dolazi iz Madrida, a ovom prilikom prvi put u Zagrebu će nam predstavit svoj live act. Kao projekt djeluje od 2007. godine i od tad njegova muzika izdaje se na Phantasm records, Ovnimoon records, Antu records, Womb records, Profound records, Maharetta records i mnogim drugim. Njegov jedinstveni zvuk može se opisati kao energični fullon prožet dubokim bass linijama i svemirskim atmosferama koje će probuditi vašu svjetlu i mračnu stranu.

Kao podrška na Attack Psy flooru biti će mu Inner (Oddvod), Winpa (Insectik rec.), 3lowbeat (Hypnodelix) i Annunnakki (Overa crew). SasoMange Soundsystem biti će zaduženi za audio eksploziju, dok će za vizualni dio biti zaduženi VJ crew Dimension Tricks i Area51 deco

U Grey room dovodimo našeg dragog Val Vashara (Zenon) kojeg ćete imati priliku poslušati u techno izdanju te Luciju u deep house izdanju. Ostali uskoro.

ChaDJazz u Reggae Roots izdanju dovodi vam One Woman Army in Dub te Toby Dreada i Sandokan Hi-Fi iz Berlina.

Upad je 40 kuna tijekom cijele večeri.

Ako se pak osjećate sretnim, za naše čitatelje pripremili smo 2 x 1 upad, a sve što trebate napraviti je lajkati naš Facebook profil i ispod objave ovog članka na našem Ziher fejsu ostaviti vaše ime i prezime. Također, objavu trebate podijeliti na vašem profilu i pripaziti da je post javan kako bi vas mogli pronaći.  Sretne dobitnike izvlačimo dan prije partya.

 

Be social

Komentari