Glazba

Pavelov prvi samostalni koncert u Rijeci

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Grupa Pavel nastupit će po prvi put samostalno na koncertu u Pogonu kulture u Rijeci 24. ožujka s početkom u 22 sata.

Pavel je nastao 2007. godine, a iste godine izdan je i istoimeni album pod nazivom „Pavel“. 2012. godine izlazi drugi album grupe pod nazivom „Od prve zvijezde ravno“ koji je dobio gotovo jednoglasno izvrsne kritike svih važnijih tiskovina i internetskih portala, 5 nominacija za diskografsku nagradu „Porin“, uključujući i nominaciju u kategoriji „Pjesma godine“ za singl „Zbog tebe“, koji singl je i do danas jedan od najvećih hitova benda.

Pavel 2013. godine počinje s radom na trećem albumu, te je u prosincu iste godine kao najavni singl predstavljena pjesma „Čuvaj me“ na kojoj vokalne dužnosti preuzima Antonia Matković, nova članica benda. Pjesma je nominirana za nagradu Porin 2014. u kategorijama: „Pjesma godine“ i „Najbolji aranžman“, te je Aljoša Šerić za nju i osvojio Porin za „Najbolji aranžman“.Uz Aljošu Šerića, bend čine Antonia Matković Šerić (vokal), Jurica Hotko (klavir, klavijature), Saša Jungić (gitara), Jakov Kolega (bas gitara), Dean Melki (violina), Jerko Jurin (bubanj) i Stipe B. Mađor (truba).

Ulaznice  možete nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna, dok će na dan koncerta koštati 70 kuna. Prodajna mjesta: The Beertija, Slavka Krautzeka 12, Dallas music shop, Splitska 2a, Croatia records music shop, Užarska 3. (Rijeka),  Entrio prodajna mjesta i online entrio.hr

Be social

Komentari