Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Najava: Edo Majka Live u prostorima Tvornice kulture

04.06.2013. Iva Lapić
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Edin Osmić, poznatiji kao Edo Majka počastit će zagrebačku publiku svojim dolaskom. Čovjek iza sebe ima 5 studijskih albuma i jedan kompilacijski album. Edin dugogodišnji rad  prati njegova vjerna publika, a za svoje pjesme i albume bio je i višestruko nagrađivan.

Iako  mu je trenutačno prebivalište u Izraelu, Edo Majka dolazi u Zagreb u Tvornicu kulture, gdje će u petak 07. lipnja održati koncert. Za koncert je najavljeno ne samo izvođenje  pjesama s posljednje albuma „Štrajk mozga“, već  i pjesme s ostalih Edinih albuma. Društvo će mu praviti DJ-i Oli Do Boli i DJ A Skitzo. Ulaznice su u pretprodaji te iznose 50 kn,a na dan koncerta dižu se na 70 kn.

(Visited 142 times, 1 visits today)

Komentari