Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Najava: Edo Majka Live u prostorima Tvornice kulture

04.06.2013. Iva LapićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Edin Osmić, poznatiji kao Edo Majka počastit će zagrebačku publiku svojim dolaskom. Čovjek iza sebe ima 5 studijskih albuma i jedan kompilacijski album. Edin dugogodišnji rad  prati njegova vjerna publika, a za svoje pjesme i albume bio je i višestruko nagrađivan.

Iako  mu je trenutačno prebivalište u Izraelu, Edo Majka dolazi u Zagreb u Tvornicu kulture, gdje će u petak 07. lipnja održati koncert. Za koncert je najavljeno ne samo izvođenje  pjesama s posljednje albuma „Štrajk mozga“, već  i pjesme s ostalih Edinih albuma. Društvo će mu praviti DJ-i Oli Do Boli i DJ A Skitzo. Ulaznice su u pretprodaji te iznose 50 kn,a na dan koncerta dižu se na 70 kn.

(Visited 150 times, 1 visits today)

Komentari