Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Glazba

Najava: Edo Majka Live u prostorima Tvornice kulture

04.06.2013. Iva Lapić
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Edin Osmić, poznatiji kao Edo Majka počastit će zagrebačku publiku svojim dolaskom. Čovjek iza sebe ima 5 studijskih albuma i jedan kompilacijski album. Edin dugogodišnji rad  prati njegova vjerna publika, a za svoje pjesme i albume bio je i višestruko nagrađivan.

Iako  mu je trenutačno prebivalište u Izraelu, Edo Majka dolazi u Zagreb u Tvornicu kulture, gdje će u petak 07. lipnja održati koncert. Za koncert je najavljeno ne samo izvođenje  pjesama s posljednje albuma „Štrajk mozga“, već  i pjesme s ostalih Edinih albuma. Društvo će mu praviti DJ-i Oli Do Boli i DJ A Skitzo. Ulaznice su u pretprodaji te iznose 50 kn,a na dan koncerta dižu se na 70 kn.

(Visited 132 times, 1 visits today)

Komentari