Istaknuto
17.10.2018.

U rubrici Nova glazba redovito izdvajamo najzanimljivije aktualne singlove i videospotove, a vi birate svog favorita.

16.10.2018.

The Cure, bend koji je u 40 godina dostigao vrh i tu se utaborio, na vlastiti zahtjev nastupa na Exit festivalu.

Glazba

Najava: CFSN XII ANNY w. HNNY @ Sirup Club – part one!

21.03.2014. Ziher.hr
Foto:facebook.com

Foto:facebook.com

Korak po korak i prošli smo XII-ogodišnji put. Možda je upravo taj put u nekim trenucima bio pomalo prašnjav, kriv i zaobilazan, ali kad bi nas pitali da li bi ga ponovno prošli, odgovorili bi vam potvrdno uz višestruko i uzastopno kimanje glavama. 

Još uvijek volimo glazbu više od svega. Bedasti smo i tvrdoglavi više nego ikad i neke stvari se vjerojatno nikada neće promjeniti. Tko nas poznaje, naše riječi će shvatiti. 

22. ožujka slavimo XII godina i u Sirup dovodimo jednog mladog i neodoljivog Šveđanina. On se zove HNNY i sladak je kao med. 

HNNY (Local Talk / SE) & CFSN DJs
Video & screen setup by LIIK

HNNY (čitati: honey) je zacijelo uz ABBU i SAAB ponajbolji švedski izvozni proizvod, čudesna plesno-performerska mensch-mašina čiji je svaki glazbeni uradak delicija. Medenost. Tko nije pjevušio “For The Very First Time” pod tušem ili biciklirajuć u ljetni suton, propustio je čaroliju. Njegova “Exactly” oživjela je Christinu Aguileru (znamo, euw!) na najljepši način, učinivši ju ušnim melemom. U njegovoj interpretaciji i Brandy & Monica zvuče kao sirene klupske underground glazbe i housea koji je old school oblači novoškolski.

Riječi su suvišne. Jedan je Med, a dvanaesta je, nimalo manje slađa CFSN-ova godišnjica. 
Ne propustite.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Komentari