Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Nagrade

Nagradnjača: Žen i Seven Mouldy Figs u Tvornici kulture

11.04.2014. Ziher.hr
Foto: Tvornica Kulture

Foto: Tvornica Kulture

Sjajni Žen i Seven Mouldy Figs dolaze u Tvornicu kulture u subotu, 12. travnja.

ŽEN                                                              

Audio-vizualni sastav Žen osnovan je 2009. u Zagrebu, a njihov album “I onda je sve počelo” je etiketiran kao kraut-post-math-dreamy-synth-psy-indie rock te se smatra jednim od najboljih prošlogodišnjih glazbenih izdanja. Nakon uspješne europske turneje “Poseban slučaj 2013” u kojem su nastupali od Slovenije do Švedske i službene promocije albuma prvijenca u KSET-u krajem prošle godine, bend nam konačno stiže u Mali pogon Tvornice Kulture.

Facebook | Bandcamp

SEVEN MOULDY FIGS

Seven Mouldy Figs (7MF) je alt-rock bend osnovan u Zagrebu u lipnju 2012. godine. Bend je kroz postojanje promjenio postavu nekoliko puta, a trenutno se sastoji od četiri članice – Jordi (gitara), N. (bubanj), Laura M. (bass gitara) i Lucija (vokal i gitara).
U siječnju 2013. godine snimili su svoj prvi demo EP imena “Anger Studies”, a početkom 2014. i drugi, pod imenom “Anger Management” koje će nam i predstaviti 12. travnja.

Twitter | YouTube

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 20kn, dok će na dan koncerta cijena  iznositi 30kn.

Ziher vam dijeli 2×1 upad! Sve što treba je brzo napisati ime i prezime u komentar ipratiti našu facebook stranicu, gdje ćemo objaviti  imena dobitnika!

(Visited 58 times, 1 visits today)

Komentari