Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Nagrade

Nagradnjača: Koolade na Phat Ksetu

05.05.2014. Ziher.hr
Foto: Kset

Foto: Kset

Subotu, 10. svibnja zabilježite u svoje kalendare kao hip-hop praznik jer najbolji hrvatski hip- hop producent Koolade nastupa na Phat Ksetu s albumom Koola od karata!

Koolade je producent kojeg vežete uz imena Ede Maajke, Bolesne Braće, Tram 11, El Bahattee, Kandžije i mnogih drugih, a izbacio je novi solo album Koola od karata na kojem se po prvi puta ozbiljno upušta u repanje!

Album označen progresivnim beatovima i produkcijom, koja je na rubu trapa, minimalne Roland-808 produkcije, sa izletima u old school, vintage i reggae sound, dobiva novu dimenziju kritički angažiranim rimama, inteligentnom lirikom koja skoro bez prostota oplemenjuje samu muziku. Dakle jedna sveopća revizija, svijeta i društva oko nas, revizija svega ostalog ponuđenog na “sceni”, ali i revizija klasičnog Koolade sounda na kojeg ste se već možda i navikli.

Nakon Kooladea nastupiti će SoulBrothers ili Soul Bader & DJ Slip Mat koji će live izvesti svoj novi funky hip-hop mixtape na impresivnih 4 gramofona! Prvenstveno puštaju funky rap, ali koketiraju i s povezanim žanrovima poput soula, funka i jazza.

Svakom ljubitelju hip-hopa Soul braća će biti savršeni završetak Phat Kset hip-hop praznika! Za plesnu atmosferu zadužena je udrugu za promicanje hip-hop kulture Mr. James koja će se predstaviti pred Phat Kset publikom na najbolji mogući način – plesom! Cijeli hip-hop praznik događa se pod budnim okom Phat Kset ekipe koja živi hip-hop priču sa svima vama koji držite do dobrog zvuka, umjetnosti umiksavanja te vokalnog ritmičnog izražavanja. Imaju uho na ulici gdje pažljivo osluškuju tko radi dobar boom bap ili jazzy, funky style te pomno odabiru tko će blagosloviti mikrofone, jer formula mora biti točna, odmjerena i fino ugođena kako biste osjetili bit onoga što Phat Kset radi.

Mi slušamo. Sluštajte s nama. Album Koola od karata možete skinuti besplatno. Zapravo, skoro besplatno! Sve što morate učiniti je otići na…

https://www.facebook.com/kooladeproductions

…te nastaviti prema linku “Free Downloads!” ispod cover photo-a, stisnut like za page (ako već niste), te skinuti album.

Ziher vam i ovoga puta omogućuje da u Kset uđete s 20 kuna viška u novčaniku. Za vas imamo 5×2 upada. Ime i prezime upišite u komentare, pričekajte da se Zemlja dva puta zavrti oko svoje osi i potom škicnite našu Facebook stranicu gdje ćemo objaviti dobitnike!
(Visited 164 times, 1 visits today)

Komentari