Istaknuto
04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

29.07.2018.

Oliver Dragojević utkao se u toliko obiteljskih priča i zajedničkih trenutaka da smo zaboravili obraćati pažnju da je tu. I kako to valjda uvijek biva, dok netko ne uzdrma svakodnevnicu koju imamo, dok ne uzme njen komadić, ne primjećujemo da je tu i da je silno vrijedna.

Glazba

Najava: 12. SARS Festival

13.07.2014. Ziher.hr
Foto: SARS Festival

Foto: SARS Festival

Posjetitelje SARS-a ove godine u dvije festivalske večeri očekuje čak deset bendova. Među njima su svima već dobro znani Brkovi, Punčke, Kiša metaka, She Loves Pablo i sinjski punk-blues ponos M.O.R.T., a priliku za prvi nastup dobit će mladi metal bend Radagast i reperi Treći čin. ‘Rekordni’ line-up zaokružuju Beerkrieg, Salauk i zadarski punkeri Gatos del Mundo.

Udruga SKUP, koja organizira festival već dvanaesto ljeto zaredom, poznata je i po aktivnostima u sinjskoj Vojarni, u kojoj zajedno s udrugom SUK organizira koncerte i razna druga događanja. Sinj je tako dobio alternativnu scenu koja živi kroz cijelu godinu, sa SARS Festivalom kao središnjim događajem. Dođite i podržite kao i svaki put dosad! J

Program:

PETAK 25.7.

Kiša metaka (Split)
M.O.R.T. (Sinj)
Gatos del Mundo (Zadar)
Beerkrieg (Sinj)
Treći čin (Trilj)

od 02:00 afterparty @Vojarna

SUBOTA 26.7.

Brkovi (Zagreb)
Punčke (Vinkovci)
She Loves Pablo (Zagreb)
Salauk (Sinj)
Radagast (Sinj)

od 02:00 afterparty @Vojarna

Mjesto: Sinj, Košarkaško igralište (kod kina)

Vrijeme: 25. i 26.7. u 21h

Cijena ulaznice: 20 kn po večeri

Event: https://www.facebook.com/events/1430461643898012/

Video najava:

Stranica udruge: www.skup-sinj.hr

Facebook stranica udruge: https://www.facebook.com/Sinjski.Kulturni.Urbani.Pokret

(Visited 110 times, 1 visits today)

Komentari