Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Najava: 12. SARS Festival

13.07.2014. Ziher.hr
Foto: SARS Festival

Foto: SARS Festival

Posjetitelje SARS-a ove godine u dvije festivalske večeri očekuje čak deset bendova. Među njima su svima već dobro znani Brkovi, Punčke, Kiša metaka, She Loves Pablo i sinjski punk-blues ponos M.O.R.T., a priliku za prvi nastup dobit će mladi metal bend Radagast i reperi Treći čin. ‘Rekordni’ line-up zaokružuju Beerkrieg, Salauk i zadarski punkeri Gatos del Mundo.

Udruga SKUP, koja organizira festival već dvanaesto ljeto zaredom, poznata je i po aktivnostima u sinjskoj Vojarni, u kojoj zajedno s udrugom SUK organizira koncerte i razna druga događanja. Sinj je tako dobio alternativnu scenu koja živi kroz cijelu godinu, sa SARS Festivalom kao središnjim događajem. Dođite i podržite kao i svaki put dosad! J

Program:

PETAK 25.7.

Kiša metaka (Split)
M.O.R.T. (Sinj)
Gatos del Mundo (Zadar)
Beerkrieg (Sinj)
Treći čin (Trilj)

od 02:00 afterparty @Vojarna

SUBOTA 26.7.

Brkovi (Zagreb)
Punčke (Vinkovci)
She Loves Pablo (Zagreb)
Salauk (Sinj)
Radagast (Sinj)

od 02:00 afterparty @Vojarna

Mjesto: Sinj, Košarkaško igralište (kod kina)

Vrijeme: 25. i 26.7. u 21h

Cijena ulaznice: 20 kn po večeri

Event: https://www.facebook.com/events/1430461643898012/

Video najava:

Stranica udruge: www.skup-sinj.hr

Facebook stranica udruge: https://www.facebook.com/Sinjski.Kulturni.Urbani.Pokret

(Visited 103 times, 1 visits today)

Komentari