Istaknuto
16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

06.09.2018.

Na jednom mjestu okupili smo najzanimljivije koncerte koji nas ove jeseni očekuju u Zagrebu i Rijeci. Pred nama je sjajna jesen koju će obilježiti Deafheaven, God Is An Astronaut, Editors, Jethro Tull, Mudhoney, ali i brojni domaći izvođači.

Nagrade

Nagradnjača: Klub. nam predstavlja Hungarian lessons Vol.1

23.09.2014. Ziher.hr
Foto: Klub.

Foto: Klub.

Weekend Warriorz nam dolaze u goste ove subote 27. rujna s početkom u 23 sata, a naučiti nas pokoju mađarsku riječ, izreku, frazu, ali i pritom nas rasplesati…

DJs/učitelji mađarskog:

Klark Can’t (Weekend Warriorz)

Csewby (Weekend Warriorz)

Anto Anto (Whateverest, Bounce)

Mađari kažu da su bili nekad metalci, al sad vole elektroniku, puštaju na pločama neku disko-plesnu glazbu, a i u Budimpešti ih puno vole…

(disko-plesna glazba = house i sve oko njega)

Prenosimo njihovo pismo u cijelosti:

Growing up among hardcore metal fan friends music played a crucal role in our life. In the late 90s got dragged away by the emerging party scene and started to listen to electronic music. Also started to collect records, which developed in a full on addiction with the time. We started Weekend Warriorz as an ad hoc party series entertaining a handful of our mates which grown to quite well known collective in Budapest. As Dj we love to play a variety of genres from hip-hop through house and bass music to techno as long as its about playing quality music for cool people.

Upad: 20kn prije/ 30 kn nakon 00:30h

Ulaznice možete kupiti i online na entrio.hr

Dvoje sretnika može osvojiti besplatni upad, a sve što morate učiniti je u komentare ispod članka upisati svoje ime i prezime i nadati se da će kompjuterski programi izbaciti vaše ime. Rezultate ćemo objaviti u petak, 26. rujna, u poslijepodnevnim satima, na Ziherovoj Facebook stranici. 

(Visited 40 times, 1 visits today)

Komentari