Istaknuto
23.08.2017.

Riječka četvorka Silk Milk definirana je kao instrumental progressive funk rock bend, sviraju autorske skladbe i u tome uživaju. Ozbiljni su što se tiče pristupa stvaranju glazbe, no u tome uvijek nađu mjesta za zabavu. Dok pripremaju debitantski EP, upoznajte ih malo bolje u intervjuu.

20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

Nagrade

Nagradnjača – UKF X-BASS @ EXIT pres. Halloween: Retrostep w. No Behaviour

29.10.2014. Ziher.hr
Foto: Klub.

Foto: Klub.

Dakle kao što sam naziv eventa kaže, opet vam predstavljamo X-Bass arenu, program u sklopu EXIT festivala kojeg smo promovirali za 2014, pa smo na vrijeme krenuli i za 2015. Rujanski party u ovoj kombinaciji je odlično prošao, oba floora krcata, plesna atmosfera do samog kraja, stoga Retrostrep crew i ovog puta udružuje snage s već sad domaćinima Kluba, No Behaviour kolektivom.

No Behaviour je crew od 4 DJ-a, a stilovi koje uglavnom pokrivaju su – novi Dancehall, Azonto, Afro-Beat, Trap, Hip-Hop, Carib-Bass

Retrostep floor
Drum ‘n’ Bass / Trap / Dubstep

DJ’s
Sin DJ
BornaR

No Behaviour floor
Dancehall / Trap / Bass / Jungle

DJ’s
Cool Name
P Thing

Upad: 15kn prije/ 25kn nakon 00:30h
10kn upad cijelu noć za sve koji se maskiraju. U bilo što. Maska od PVC materijala koju je mlađi brat kupio kod Kineza za 3kn se ne računa.

Također, Retrostep i No Behaviour vam dijele po dvije ulaznice za EXIT festival 2015. godine. Sve što trebate je maskirati se, zamoliti našeg fotografa da vas fotka i čekati objavu albuma idući dan.
Dvije fotke s najviše lajkova (unutar 24h od objave albuma) osvajaju po jednu ulaznicu za EXIT 2015.

Idući Retrostep party je onaj naš najpoznatiji, Pendulum vs. The Prodigy, 06. prosinca u Tvornici Kulture.

Ziher svojim čitateljima poklanja 2×1 upad. Sve što trebate učiniti jest upisati svoje ime i prezime u komentar ispod članka, a dobitnike ćemo objaviti u petak, 31. listopada, u jutarnjim satima na Ziherovoj Facebook stranici.

Komentari