Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Objavljena imena partnera i povratak Bonoba na The Garden Festival 2015

28.11.2014. Ziher.hr
Foto: The Garden Festival

Foto: The Garden Festival

Ususret desetom i posljednjem izdanju koje će se održati od 1.-8. srpnja 2015. na lokaciji The Garden Tisno, The Garden Festival je objavio imena partnera koji preuzimaju ravnanje večerima u Barbarella’s klubu, kao i zabava na brodovima, a posebna novost je da se i Bonobo vraća u Hrvatsku na ovo izdanje festivala.

Bonobo će u DJ setu nastupiti u klubu, a priključit će se i Leftfoot ekipi kao gost na njihovoj zabavi na brodu kojom se slavi 10. godišnjica. Bonobo je tako dodan prvom valu imena kojeg čine DJ Harvey, Seth Troxler, Joy Orbison, Ben UFO, Midland, Craig Richards, Greg Wilson, Crazy P (live) i Psychemagik, a svi će nastupiti na 10. izdanju The Garden Festivala dodani su na prvi val imena.

Uz Bonoba, iduće ljeto će The Garden Festival posjetiti odlični promotori, glazbene etikete i partneri: Beats in Space, Claremont 56, Disco Knights, Edible, El Diablos, Faith, Flux, Futureboogie, Golf Channel, International Feel, Just Jack, Krankbrother, Leftfoot, Louche, Magic Door, Resident Advisor, Ransom Note v Dance Tunnel, Sunset Sound System, Salon Zur Wilden Renate, Studio Barnhus, Team Love, Tief, The Pool, Underbron Rec i Wolf Music.

Dave Harvey iz Team Love ekipe i jedan od osnivača  Love Saves The Day festivala objašnjava: “Zadnjih 5 godina bookirali smo izvođače za The Garden Festival uz Nicka Colgana i Eddiea O’Callaghana, i stvarno se veselimo što nam se posljednju godinu vraća Bonobo. Eats Everything se vraća s njegovim programom Edible, zajedno s Beats In Space koji slave 15 godina, a super zabave osiguravaju i Magic Door, Leftfoot i ekipa iz berlinskog  Salon Zur Wilden Renate. Team Love će biti domaćin jedne večeri u klubu Barbarella’s uz  Seth Troxlera, Craiga Richardsa i još imena. Sigurni smo da će ostatak lineupa učiniti da je ovo najbolji The Garden Festival do sada, a potpuni popis imena objavit ćemo u siječnju .”

Završno izdanje The Garden Festivala će donijeti glazbu na 4 pozornice, 8 klupskih večeri u  Barbarella’s Discotheque i 20 zabava na brodovima Argonaughty i Arbiana.

Prekrasna oaza The Garden Tisno postala je jedna od najljepših festivalskih lokacija. Legendarne zabave na brodovima The Argonaughty i Arbiana koje plove po Jadranskom moru, ples pod zvijezdama i suncem na glavnoj pozornici ili Beach stageu neposredno uz more, zabava uz pozornicu pored maslina, ili dočekivanje zore u Barbarella’s Discotheque su sve dio jedinstvenog, iskustva. Na raspolaganju je smještaj na lokaciji, u luksuznim Shikar šatorima, u apartmanima ili vilama koje se protežu po festivalskoj lokaciji i mjestu Tisno, kao i mnogi restorani i barovi. Dalmacija nudi mnoštvo zabave i pustolovine na skrivenim plažama, u povijesnim gradovima Zadar i Split i na mnogim prekrasnim otocima koji pozivaju na istraživanje.

Foto: The Garden Festival

Foto: The Garden Festival

Iako je 2015. njegova posljednja godina,  nasljedstvo The Garden Festivala će nastaviti živjeti s nastavkom razvoja lokacije The Garden Tisno koja će u idućim godinama okupljati postojeće, ali i nove festivale i događaje.

The Garden Festival je objavio cijene festivalske i dnevnih ulaznica za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica – 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90, 120, odnosno 200 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr.

(Visited 273 times, 1 visits today)

Komentari