Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Nagrade

Nagradnjača: Spremite se za finalnu večer Illectricity Festivala

03.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Illectricity Festival

Foto: Illectricity Festival

Hladnije vrijeme u godini obilježava Illectricity festival audiovizualnih umjetnosti koji se održava po cijelom Zagrebu, a ove godine slavi jubilarno 10. izdanje. Festival koji svojim programom pokazuje da je više od glazbe, promiče i vizualne umjetnosti, educira, te predstavlja najbolje od glazbenih trendova. U ovom jubilarnom izdanju pokazuje da već odavno ima kultni status i publiku željnu spoja zabave i edukacije.

Sound Clash večer označila je početak Illectricityja nakon što se u krcatom Sirupu svojim glazbenim izborom sukobilo 16 DJ-a koji su u četiri novonastale ekipe predstavljali dio Hrvatske iz kojega dolaze. Pobjedu su odnijeli Splićani, a Illectricity je još jednom pokazao inovativni pristup u organizaciji festivala.

Foto: Illectricity Festival

Foto: Illectricity Festival

Illectricity festival je i projekt koji potiče mlade da se bave glazbom, a daje im i priliku za nastupanje. Ove srijede,  3. prosinca od 21 sat u Klubu Kino Grič nastupit će Nucomeri koje su organizatori festivala odabrali da predstave svoju glazbu i sposobnosti, a najbolji će po glasovima publike i organizatora otvoriti glavnu večer Illectricity festivala 6. prosinca u Pogonu Jedinstvo. Podržite mlade nade hrvatskog clubbinga, nastupit će mapalma, SZCH, DeeNO aka 2tall, LILACUBE i LaSeech. Ulaz je slobodan.

Foto: Illectricity Festival

Foto: Illectricity Festival

Jubilarno 10. izdanje dovodi sjajna imena na završnu večer festivala u Pogon Jedinstvo. 6. prosinca u goste dolazi jedan od najcjenjenijih DJ-a današnjice Jackmaster, i to s ovogodišnjom nominacijom za najboljeg britanskog DJ-a po izboru DJ Mag Awards, inovativni producent OM UNIT, X-Coast koji vraća u zlatno doba elektronike 90-ih, a sve to uz pobjednika Nucomers natječaja i CFSN DJs ekipu. Line upu se pridružio se i Cloudfactory, koji će skupa s VJ Liikom predstaviti svoj prvi audiovizualni live. Autor je glazbe za interaktivnu 3D mapping projekciju na Francuskom paviljonu pod imenom Ornament, a član je i benda TOMISLAV, koji je već nastupio na festivalu. Za vizualizaciju glazbe glavne večeri festivala brinut će se jedan od naših najpoznatijih vizualnih umjetnika Liik, kao i LiteMotif koji vas vodi u nove vizualne dimenzije.

Ulaznice za Main Night su 60 kuna u pretprodaji, a na dan događaja na ulazu će trebati izdvojiti 75 kuna. Možete ih kupiti u sustavu Entrio.hr.

Ziher za vas ima 2×1 upada za finalnu večer Illectricity Festivala! Zato brzo u komentaru ostavite svoje ime i prezime i pratite našu Facebook stranicu gdje ćemo objaviti imena sretnih dobitnika.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Komentari