Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Nagrade

Nagradnjača: #DiĆešZaNovu u Klubu za sve last-minutaše

24.12.2014. Ziher.hr
Foto: Klub.

Foto: Klub.

#DiĆešZaNovu je doček skrojen po mjeri onih koji nisu uplatili jednu od top 5 NYE destinacija u nekom od europskih gradova i onih koji ne ciljaju na švedske stolove i all you can drink za ***,99 kn. Drugim riječima, ovo je doček namijenjen svim last-minutašima.

Za sve njih Klub. je okupio provjerenu ekipu DJ-a sa beskonačnim brojem sati iza DJ pulta koji će na Silvestrovo sve posjetitelje euforično lansirati u 2015.! 

Na main floor sviraju isključivo R&B, hip hop, trap, dok se u tunel vrti pop/disco/house mix. Za DJ pultom stajat će Independent (Whateverest / Dobra Šema), Pill Jackson, phillipe (cfsn / Fruhstuck), Anto Anto (Whateverest / Fruhstuck) i OBERON (Cosmic Vibes).

Ulaznice po cijeni od 40 kn mogu se kupiti do 25. prosinca, a od tada do 31.12. za ulaznicu će trebati izdvojiti 50 kn, dok će na ulazu u Klub. cijena biti 60 kn. Broj ulaznica je ograničen.

Ako niste uspjeli uštedjeti za doček, Ziher vam poklanja 2×1 upad za proslavu #DiĆešZaNovu u Klub.-u, a sve što trebate je komentirati članak imenom i prezimenom i pratiti našu Facebook stranicu gdje ćemo objaviti imena sretnih dobitnika.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Komentari