Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Nagrade

Nagradnjača: #DiĆešZaNovu u Klubu za sve last-minutaše

24.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Klub.

Foto: Klub.

#DiĆešZaNovu je doček skrojen po mjeri onih koji nisu uplatili jednu od top 5 NYE destinacija u nekom od europskih gradova i onih koji ne ciljaju na švedske stolove i all you can drink za ***,99 kn. Drugim riječima, ovo je doček namijenjen svim last-minutašima.

Za sve njih Klub. je okupio provjerenu ekipu DJ-a sa beskonačnim brojem sati iza DJ pulta koji će na Silvestrovo sve posjetitelje euforično lansirati u 2015.! 

Na main floor sviraju isključivo R&B, hip hop, trap, dok se u tunel vrti pop/disco/house mix. Za DJ pultom stajat će Independent (Whateverest / Dobra Šema), Pill Jackson, phillipe (cfsn / Fruhstuck), Anto Anto (Whateverest / Fruhstuck) i OBERON (Cosmic Vibes).

Ulaznice po cijeni od 40 kn mogu se kupiti do 25. prosinca, a od tada do 31.12. za ulaznicu će trebati izdvojiti 50 kn, dok će na ulazu u Klub. cijena biti 60 kn. Broj ulaznica je ograničen.

Ako niste uspjeli uštedjeti za doček, Ziher vam poklanja 2×1 upad za proslavu #DiĆešZaNovu u Klub.-u, a sve što trebate je komentirati članak imenom i prezimenom i pratiti našu Facebook stranicu gdje ćemo objaviti imena sretnih dobitnika.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Komentari