Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Nagrade

Nagradnjača – Peace & Love: Drugi sound system meeting u Puli

11.02.2015. Ziher.hr
Foto: Udruga SUB

Foto: Udruga SUB

Udruga SUB organizira prvi u nizu evenata u kojima će na atraktivne lokacije dovesti ponajbolje sound systeme s područja Europe (Italija, Austrija, Ujedinjeno Kraljevstvo…). Ovog Valentinova posjetitelje očekuju dva sound systema u povijesnom Kaštelu. Bonus je floor chill zona gdje će se održavati slušaonica bass glazbe, na temu – utjecaji i razvoj novonastalih smjerova elektronske glazbe.

LINE UP:

EGOLESS LIVE (Lion Charge, Zam Zam)

Glazbeni producent i multi-instrumentalist iz Zagreba. Njegove trake se “puštaju” diljem svijeta i priznat je od mnogih uvaženih radio stanica poput BBC Radio 1, BBC Radio 1xtra, BBC Radio 6, SubFM, RinseFM, Ministry of Sound, Solomonic Radio, itd. Svoj posebni dub session odraditi će live uz pomoć dubokih vibracija, ovom prilikom na dva sound systema.

SHIMANA SOUND SYSTEM (Udine, It)

Shimana sound system osnovan je 2013. godine od strane četvero mladih entuzijasta iz Udina. Projekt je pokrenut u smjeru Roots Reggae & Dub Sounda. Kroz vrijeme prihvaćaju i promoviraju nove žanrove glazbe (DnB, Jungle, Psy…) postajući tako sve primjećenije ime na lokalnoj sceni urbane glazbe, a i šire.

LOW FARIA (Rijeka/Zenica, Hr/BiH)

Ekipa iz Zenicafaria i Low Frequency ovom prilikom ujedinjuju snage i donose na ovaj event zajedničku selekciju u kombinaciji rootsa i digital duba.

MUNCHIES SOUND SYSTEM (Pula, Hr)

Lokalni novonastali SoundSystem stvoren krajem 2013. uz pomoć Warrior Chargea i Rockers Dub Mastersa, kako bi proširili dub kulturu u Istri i okolici. Inspiraciju uzimaju iz UK steppas i digital duba. Iako su mladi obećavaju nabrijane bass frekvencije koje će istjerati sve negativne misli iz vašeg uma.

Ulaz je 20 kn prije ponoći, 30kn nakon ponoći, a 40 kn za parove.

Ziher dijeli 2×2 upada, za tebe i tvoju bolju polovicu. Igrajte se s nama i komentirajte članak, a u subotu provjerite jeste li bili sretnog prsta na Ziher fejsu.

(Visited 65 times, 1 visits today)

Komentari