Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Nagrade

Nagradnjača – Peace & Love: Drugi sound system meeting u Puli

11.02.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Udruga SUB

Foto: Udruga SUB

Udruga SUB organizira prvi u nizu evenata u kojima će na atraktivne lokacije dovesti ponajbolje sound systeme s područja Europe (Italija, Austrija, Ujedinjeno Kraljevstvo…). Ovog Valentinova posjetitelje očekuju dva sound systema u povijesnom Kaštelu. Bonus je floor chill zona gdje će se održavati slušaonica bass glazbe, na temu – utjecaji i razvoj novonastalih smjerova elektronske glazbe.

LINE UP:

EGOLESS LIVE (Lion Charge, Zam Zam)

Glazbeni producent i multi-instrumentalist iz Zagreba. Njegove trake se “puštaju” diljem svijeta i priznat je od mnogih uvaženih radio stanica poput BBC Radio 1, BBC Radio 1xtra, BBC Radio 6, SubFM, RinseFM, Ministry of Sound, Solomonic Radio, itd. Svoj posebni dub session odraditi će live uz pomoć dubokih vibracija, ovom prilikom na dva sound systema.

SHIMANA SOUND SYSTEM (Udine, It)

Shimana sound system osnovan je 2013. godine od strane četvero mladih entuzijasta iz Udina. Projekt je pokrenut u smjeru Roots Reggae & Dub Sounda. Kroz vrijeme prihvaćaju i promoviraju nove žanrove glazbe (DnB, Jungle, Psy…) postajući tako sve primjećenije ime na lokalnoj sceni urbane glazbe, a i šire.

LOW FARIA (Rijeka/Zenica, Hr/BiH)

Ekipa iz Zenicafaria i Low Frequency ovom prilikom ujedinjuju snage i donose na ovaj event zajedničku selekciju u kombinaciji rootsa i digital duba.

MUNCHIES SOUND SYSTEM (Pula, Hr)

Lokalni novonastali SoundSystem stvoren krajem 2013. uz pomoć Warrior Chargea i Rockers Dub Mastersa, kako bi proširili dub kulturu u Istri i okolici. Inspiraciju uzimaju iz UK steppas i digital duba. Iako su mladi obećavaju nabrijane bass frekvencije koje će istjerati sve negativne misli iz vašeg uma.

Ulaz je 20 kn prije ponoći, 30kn nakon ponoći, a 40 kn za parove.

Ziher dijeli 2×2 upada, za tebe i tvoju bolju polovicu. Igrajte se s nama i komentirajte članak, a u subotu provjerite jeste li bili sretnog prsta na Ziher fejsu.

(Visited 70 times, 1 visits today)

Komentari