Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Glazba

Najava: PHAT KSET & Blackout Radio dovode ‘The EST Tour’ u Zagreb

22.02.2015. Ziher.hr
Foto: Phat KSET

Foto: Phat KSET

U sklopu 21. rođendana legendarnog Blackout kolektiva, Phat KSET & Blackout zajedničkim snagama 28.veljače u KSET dovode četvoricu nevjerojatnih majstora ceremonije – Akrobatik, Termanology, Edo G & R.E.K.S.

Čuvari prljavog, iskonskog i autentičnog hip hopa dolaze u Zagreb povodom svoje europske turneje “The EST Tour” te će predstaviti svoje posljednje albume, ali i napraviti fantastičan party sa svojim underground himnama koje su ih postavile na svjetsku hip hop mapu. Bostonskim hip hop institucijama Zagreb je posljednja stanica europske turneje te ne sumnjamo da će priredit apsolutni spektakl te tako uveličat 21. rođendan Blackout emisije.

Zagrijavanje će obilježiti Tone Tuoro aka Tony Brown koji će predstaviti nove uratke zagrebačkoj publici, dok će zvučnu podršku pružati sada već legendarni DJ Phat Phillie te višestruko nagrađivani hip hop deejay godine DJ Chill. Popularni dvojac Soul Brothers, dio Phat Kset crewa, također će prisustvovati ovoj manifestaciji, a tu je i neizostavni Nodef.

Blackout Radio Show osnovan je u suradnji DJ Phat Philliea i DJ Frx-a davne 1993. na Radiju 101, a od tada su se isprofilirali kao jedan od najeminentnijih hip-hop projekata u Europi.

Cijena karte iznosi 75 kn u pretprodaji, 90 kn na dan koncerta. U prodaji su od ponedjeljka, 16. veljače.

(Visited 67 times, 1 visits today)

Komentari