Istaknuto
22.05.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Nova glazba ovog tjedna nudi izbor domaćih i regionalnih noviteta za koje možete glasati te nekoliko stranih preporuka za slušanje.

21.05.2019.

Vrijeme čitanja: 10 minute Da je nostalgija najdraža hrana Hollywooda već je odavno jasno, a još jedna potvrda toga nove su verzije davno zaboravljenih i preboljenih serija.

Glazba

Najava: PHAT KSET & Blackout Radio dovode ‘The EST Tour’ u Zagreb

22.02.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Phat KSET

Foto: Phat KSET

U sklopu 21. rođendana legendarnog Blackout kolektiva, Phat KSET & Blackout zajedničkim snagama 28.veljače u KSET dovode četvoricu nevjerojatnih majstora ceremonije – Akrobatik, Termanology, Edo G & R.E.K.S.

Čuvari prljavog, iskonskog i autentičnog hip hopa dolaze u Zagreb povodom svoje europske turneje “The EST Tour” te će predstaviti svoje posljednje albume, ali i napraviti fantastičan party sa svojim underground himnama koje su ih postavile na svjetsku hip hop mapu. Bostonskim hip hop institucijama Zagreb je posljednja stanica europske turneje te ne sumnjamo da će priredit apsolutni spektakl te tako uveličat 21. rođendan Blackout emisije.

Zagrijavanje će obilježiti Tone Tuoro aka Tony Brown koji će predstaviti nove uratke zagrebačkoj publici, dok će zvučnu podršku pružati sada već legendarni DJ Phat Phillie te višestruko nagrađivani hip hop deejay godine DJ Chill. Popularni dvojac Soul Brothers, dio Phat Kset crewa, također će prisustvovati ovoj manifestaciji, a tu je i neizostavni Nodef.

Blackout Radio Show osnovan je u suradnji DJ Phat Philliea i DJ Frx-a davne 1993. na Radiju 101, a od tada su se isprofilirali kao jedan od najeminentnijih hip-hop projekata u Europi.

Cijena karte iznosi 75 kn u pretprodaji, 90 kn na dan koncerta. U prodaji su od ponedjeljka, 16. veljače.

(Visited 96 times, 1 visits today)

Komentari