Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Najava: Gužvica petkom u 13-ici s phillipeom

12.03.2015. Ziher.hr
Foto: phillipe

Foto: phillipe

Nakon Halloweenskog partyja u Coolturi, phillipea je ovaj put dopao petak 13. Za tu priliku priprema četverosatni DJ set pun deep glazbe, stilski ploveći lukama hausa, mekanog techna, finog electra preko garaže budućnosti, do neizbježnog bassa.

Prva stanica 13-ice je Cooltura, a dalje lovite noćne koji voze u daljnji provod.

phillipe je jedan od osnivača CFSN-a. Organizator je Illectricity Festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti, suorganizator FRüHSTüCK i phillitchevanje klupskih večeri te koordinator i promotor glazbenog programa Festivala Tolenancije (JFF Zagreb). Sate ponekad zna provoditi producirajući vlastitu glazbu, remiksirajući tuđu ili slažući sound design za neke druge mlade vizualne kreativce, samo mu vrijeme ne teče u korist, a dani su sve kraći. Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima po Europi i istoku, a česti je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe. Po službenoj dužnosti posjetio je najstariji dnb festival u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz u Bugarskoj, Exit Festival, Share Festival, MAD Festival, Elevate Festival, Republika Festival u Rijeci, Harteru, Soundwave Croatia, Dimensions i Outlook Festival u Puli, Unknown u Rovinju, Hideout, Terraneo, The Garden Festival, Špancirfest te mnoge druge.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Komentari