Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Najava: Gužvica petkom u 13-ici s phillipeom

12.03.2015. Ziher.hr
Foto: phillipe

Foto: phillipe

Nakon Halloweenskog partyja u Coolturi, phillipea je ovaj put dopao petak 13. Za tu priliku priprema četverosatni DJ set pun deep glazbe, stilski ploveći lukama hausa, mekanog techna, finog electra preko garaže budućnosti, do neizbježnog bassa.

Prva stanica 13-ice je Cooltura, a dalje lovite noćne koji voze u daljnji provod.

phillipe je jedan od osnivača CFSN-a. Organizator je Illectricity Festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti, suorganizator FRüHSTüCK i phillitchevanje klupskih večeri te koordinator i promotor glazbenog programa Festivala Tolenancije (JFF Zagreb). Sate ponekad zna provoditi producirajući vlastitu glazbu, remiksirajući tuđu ili slažući sound design za neke druge mlade vizualne kreativce, samo mu vrijeme ne teče u korist, a dani su sve kraći. Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima po Europi i istoku, a česti je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe. Po službenoj dužnosti posjetio je najstariji dnb festival u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz u Bugarskoj, Exit Festival, Share Festival, MAD Festival, Elevate Festival, Republika Festival u Rijeci, Harteru, Soundwave Croatia, Dimensions i Outlook Festival u Puli, Unknown u Rovinju, Hideout, Terraneo, The Garden Festival, Špancirfest te mnoge druge.

(Visited 45 times, 1 visits today)

Komentari