Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Nagrade

Nagradnjača: Retrostep u Klubu priprema teren za EXIT Festival

11.03.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Retrostep

Foto: Retrostep

Nakon što su rasprodali otvaranje sezone, uspješno zamaskirali cijeli Klub za Halloween, gostovali u Velikom pogonu Tvornice, promo partyji u suradnji s EXIT festivalom se nastavaljaju dalje. Ove subote 14. ožujka Retrostep se vraća u Klub.

Sin, BornaR i Jeulz puštat će sve između DnB, dubstep, trap i bass žanrova, a upad je 10 kn, odnosno 20 kuna nakon 00:30h.

Ziher dijeli 2×2 upada za party u Klub.-u. Sudjelovati možete tako da u komentaru članka ostavite svoje ime i prezime, a u subotu u jutarnjim satima provjerite jeste li među dva sretnika koji su osvojili upad za sebe i svojeg frenda/frendicu/dečka/curu.

(Visited 60 times, 1 visits today)

Komentari