Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Nagrade

Nagradnjača: Retrostep u Klubu priprema teren za EXIT Festival

11.03.2015. Ziher.hr
Foto: Retrostep

Foto: Retrostep

Nakon što su rasprodali otvaranje sezone, uspješno zamaskirali cijeli Klub za Halloween, gostovali u Velikom pogonu Tvornice, promo partyji u suradnji s EXIT festivalom se nastavaljaju dalje. Ove subote 14. ožujka Retrostep se vraća u Klub.

Sin, BornaR i Jeulz puštat će sve između DnB, dubstep, trap i bass žanrova, a upad je 10 kn, odnosno 20 kuna nakon 00:30h.

Ziher dijeli 2×2 upada za party u Klub.-u. Sudjelovati možete tako da u komentaru članka ostavite svoje ime i prezime, a u subotu u jutarnjim satima provjerite jeste li među dva sretnika koji su osvojili upad za sebe i svojeg frenda/frendicu/dečka/curu.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Komentari