Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Nagrade

Nagradnjača: Retrostep u Klubu priprema teren za EXIT Festival

11.03.2015. Ziher.hr
Foto: Retrostep

Foto: Retrostep

Nakon što su rasprodali otvaranje sezone, uspješno zamaskirali cijeli Klub za Halloween, gostovali u Velikom pogonu Tvornice, promo partyji u suradnji s EXIT festivalom se nastavaljaju dalje. Ove subote 14. ožujka Retrostep se vraća u Klub.

Sin, BornaR i Jeulz puštat će sve između DnB, dubstep, trap i bass žanrova, a upad je 10 kn, odnosno 20 kuna nakon 00:30h.

Ziher dijeli 2×2 upada za party u Klub.-u. Sudjelovati možete tako da u komentaru članka ostavite svoje ime i prezime, a u subotu u jutarnjim satima provjerite jeste li među dva sretnika koji su osvojili upad za sebe i svojeg frenda/frendicu/dečka/curu.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari