Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

A Million Ways to Die in the West: Charlize Theron kao naoružana učiteljica u novom filmu Setha MacFarlanea

13.02.2013. Ivana BeloševićVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Seth MacFarlane, nakon uspješne komedije Ted o medvjediću koji se napušava češće nego što Nicolas Cage traži nove uloge (što je češće nego što je ljeti sunčano) i tijekom učestalog medijskog eksponiranja kao voditelj ovogodišnje dodjele Oscara, radi na novom projektu.
Radi se o filmu A Million Ways to Die in the West. U toj western komediji, navodno bi Charlize Theron trebala utjeloviti lik učiteljice koja vješto barata pištoljima, dok bi Seth bio u glavnoj ulozi kao smotani revolveraš. U filmskoj postavi bi se trebala naći i Amanda Seyfried, kao Sethova ljubavnica koja ga ostavi nakon što on kukavički odustane od revolveraške borbe. No Sethov lik ne preza od pronalaska lijepih žena pa tako odmah nakon prekida nailazi na prekrasnu ženu ozloglašenog kriminalca (pogađate, Charlize) koja ga uči preciznosti pucanja iz pištolja, ne bi li svojim umijećem osvojio nazad ljubav svoje bivše.

Scenarij u rukama istih koji su napisali scenarij za Teda!

Na scenariju, osim MacFarlanea, rade i Alec Sulkin te Wellesley Wilde, trio koji je sudjelovao u pisanju scenarija za Teda. Za one koji vole njihov humor, ovo se čini kao prava stvar. Za druge koje Ted i nije previše nasmijao – razlog za gledanje su Amanda i Charlize.

Napomenimo kako će Seth nakon Oscara imati pune ruke posla. Osim ovog projekta, najavio je i snimanje dugometražnog filma Family Guy, nastalog prema istoimenoj seriji koja je proslavila ime MacFarelan, a kroz čitav taj period i sama serija će dobivati nove epizode koje će se redovno emitirati.
I Amanda Seyfried je u posljednje vrijeme zaposlena, utjelovila je lik Cosette u Les Misérable, nominiranom za Oscara u kategoriji „najbolji film“  te žrtvu porno industrije, Lindu Lovelace, u biografskoj drami Lovelace.
Što se tiče Charlize, nedavno smo je mogli gledati u Prometheusu i Snow White and the Huntsman gdje joj ogledalo ustrajno tvrdi da nije najljepša, a ja se još ustrajnije pitam što ne valja s ogledalom i koristi li slične preparate kao gore spomenuti Ted koji mu bezobrazno iskrivljuju percepciju.

No, sve u svemu, palac gore za novi projekt, Seth!

(Visited 76 times, 1 visits today)

Komentari