Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Aaron Johnson umjesto Josepha Gordona Levitta protiv Godzille?

11.01.2013. Rebeka LesacVrijeme čitanja: 1 minuta

foto:facebook.com/savges

Znate li da se sprema Godzilla reboot? Vjerojatno da. A znate li da postprodukcija ima problema oko završetka scenarija? Mislim da vam je i to poznato. No sigurni niste čuli tko je u igri za glavnu  ljudsku ulogu. E pa nije Joseph Gordon-Levitt, čini se ipak ne može baš biti na više mjesta u isto vrijeme iako smo u zadnje vrijeme svi stekli dojam da bez njega više nema filmske uspješnice.

Uloga koja predstavlja prijetnju Godzillinoj slavi, ponuđena je  Aaronu Johnsonu. I taj je svestrani mladić prošlu godinu zaključio s dosta pohvala i sigurno je zadovoljan uspjehom o  ljubavnoj  priči Ane Karenjine u carskoj Rusiji ili pak dramatičnim trilerom o dvojici prijatelja zajedničke djevojke u borbi protiv meksičkog kartela u filmu “Savages”. Ono što slava i uspjeh s pojedinim filmovima donosi je i mogućnost odabira budućih ostvarenja. I upravo zbog spomenutih problema i nepoznatog datuma početka snimanja nove “Godzille”, Aaron zasada nije prihvatio ovu ponudu. Odlučio je pričekati da se kraj scenarija konačno završi kako bi se odlučio da li je uopće vrijedan njegova vremena. A  vrijeme lagano curi. Remake o pomahnitalom čudovištu koji osobito ne voli njujorške zgrade, najavljen je za 15. svibanj 2014. godine. Nadajmo se da su bar Godzillu pronašli.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Komentari