Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Glazba

Britanska senzacija Adele će nastupati na 70. dodjeli Zlatnog globusa!

12.01.2013. Karla Mršan
Photo: Facebook

Photo: Facebook

Otkad je britanska pjevačica pokorila svijet i oborila skoro sve moguće rekorde u glazbenoj industriji, te usput rodila dijete, vraća se sa velikim stilom. Iako je najavila da će na pozornicu stupiti tek krajem veljače, očito je promijenila planove. Naime, upravo je došla vijest da će upravo ona nastupati na 70. dodjeli Zlatnog globusa, štoviše nastupat će sa pjesmom ”Skyfall”, koja je nakon dugo godina prva James Bond pjesma nominirana za ovu prestižnu nagradu. Osim Adele, u kategoriji Best original song – Motion picture su i Bon Jovi sa ”Not Running Anymore”, Keith Urban sa pjesmom ”For You”, izvedba Hugh Jackmana pjesme ”Suddenly” iz Les Miserablesa i Taylor Swift. 70. Dodjela Zlatnog globusa održat će se ove nedjelje 13.1. u Beverly Hilton hotelu.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Komentari