Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Britanska senzacija Adele će nastupati na 70. dodjeli Zlatnog globusa!

12.01.2013. Karla Mršan
Photo: Facebook

Photo: Facebook

Otkad je britanska pjevačica pokorila svijet i oborila skoro sve moguće rekorde u glazbenoj industriji, te usput rodila dijete, vraća se sa velikim stilom. Iako je najavila da će na pozornicu stupiti tek krajem veljače, očito je promijenila planove. Naime, upravo je došla vijest da će upravo ona nastupati na 70. dodjeli Zlatnog globusa, štoviše nastupat će sa pjesmom ”Skyfall”, koja je nakon dugo godina prva James Bond pjesma nominirana za ovu prestižnu nagradu. Osim Adele, u kategoriji Best original song – Motion picture su i Bon Jovi sa ”Not Running Anymore”, Keith Urban sa pjesmom ”For You”, izvedba Hugh Jackmana pjesme ”Suddenly” iz Les Miserablesa i Taylor Swift. 70. Dodjela Zlatnog globusa održat će se ove nedjelje 13.1. u Beverly Hilton hotelu.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Komentari