Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Britanska senzacija Adele će nastupati na 70. dodjeli Zlatnog globusa!

12.01.2013. Karla MršanVrijeme čitanja: 1 minuta
Photo: Facebook

Photo: Facebook

Otkad je britanska pjevačica pokorila svijet i oborila skoro sve moguće rekorde u glazbenoj industriji, te usput rodila dijete, vraća se sa velikim stilom. Iako je najavila da će na pozornicu stupiti tek krajem veljače, očito je promijenila planove. Naime, upravo je došla vijest da će upravo ona nastupati na 70. dodjeli Zlatnog globusa, štoviše nastupat će sa pjesmom ”Skyfall”, koja je nakon dugo godina prva James Bond pjesma nominirana za ovu prestižnu nagradu. Osim Adele, u kategoriji Best original song – Motion picture su i Bon Jovi sa ”Not Running Anymore”, Keith Urban sa pjesmom ”For You”, izvedba Hugh Jackmana pjesme ”Suddenly” iz Les Miserablesa i Taylor Swift. 70. Dodjela Zlatnog globusa održat će se ove nedjelje 13.1. u Beverly Hilton hotelu.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari