Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Britanska senzacija Adele će nastupati na 70. dodjeli Zlatnog globusa!

12.01.2013. Karla Mršan
Photo: Facebook

Photo: Facebook

Otkad je britanska pjevačica pokorila svijet i oborila skoro sve moguće rekorde u glazbenoj industriji, te usput rodila dijete, vraća se sa velikim stilom. Iako je najavila da će na pozornicu stupiti tek krajem veljače, očito je promijenila planove. Naime, upravo je došla vijest da će upravo ona nastupati na 70. dodjeli Zlatnog globusa, štoviše nastupat će sa pjesmom ”Skyfall”, koja je nakon dugo godina prva James Bond pjesma nominirana za ovu prestižnu nagradu. Osim Adele, u kategoriji Best original song – Motion picture su i Bon Jovi sa ”Not Running Anymore”, Keith Urban sa pjesmom ”For You”, izvedba Hugh Jackmana pjesme ”Suddenly” iz Les Miserablesa i Taylor Swift. 70. Dodjela Zlatnog globusa održat će se ove nedjelje 13.1. u Beverly Hilton hotelu.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Komentari