Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Knjige

Adrian Mole na kazališnim daskama

10.07.2014. Tijana Živko
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Kazalište Curve u Leicesteru, gradu u kojem se rodio popularni knjiški tinejdžer Adrian Mole, premijerno će izvesti mjuzikl o jednom od najpopularnijih dječaka u Engleskoj. Mjuzikl će biti temeljen na prvoj knjizi serijala o Moleu Tajni dnevnik Adriana Molea (13 ¾ godina), a osim u kazalištu Curve, zaigrat će i na londonskom West Endu.

Sue Townsand, tvorac Adriana Molea, preminula je u travnju, a godinama je poticala stvaranje mjuzikla. Cijeli je život provela u Leicesteru i ondje je stvorena njezina kreativna ideja o Moleu prije nego što se preselila u Ashby-de-la-Zouch.

Fanovi sigurno s nestrpljenjem očekuju da se njihov omiljeni lik, čija popularnost ne opada posljednjih 30-ak godina, dovede na pozornicu u glazbenoj verziji, a premijera mjuzikla u kazalištu Curve očekuje se sljedeće godine.

Komentari