Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Nagrade

Adventski kalendar Djeda Mrazihera: 10/25

10.12.2016. Djed Mraziher
Vrijeme čitanja: 2 minute

Dragi moji Ziheraši,

Iza današnjeg prozorčića iskočile su mi dvije ulaznice od Kazališta Moruzgva i jedan sasvim poseban ljetni paket od Graffita na Gradele.

1. Nova predstava Kazališta Moruzgva “Kako život” bavi se smiješnim i tužnim stranama života u domu za umirovljenike, a rađena je na bazi opsežnog istraživanja autorice Nine Mitrović s korisnicima i zaposlenicima zagrebačkih domova za umirovljenike. Ovo je priča o ljubavi i prijateljstvu, mladosti i starosti, životu i smrti. Predstavu je režirao Ivan Leo Lemo, a igraju Biserka Ipša, Siniša Popović, Vinko Kraljević te Ana Begić u alternaciji s Ecijom Ojdanić. Predstava igra u maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog. Dvije ulaznice za izvedbu 11. prosinca čekaju jednog sretnika ili sretnicu na Ziherovom Instagramu

2. Veliki festivalski poklon paket Graffita na Gradele prava je prilika da ponovno malo osjetite morski zrak u nosnicama i skratite si vrijeme do sljedećeg izdanja ovog bolskog boutique festivala, najboljeg u svojoj kategoriji u 2016. prema izboru Klubskescene. U paketu se krije pravo blago – majica po vašem izboru, ceker, Montana Cans stickeri, Ziggi Rolling Papers rizle, festivalski stickeri i bedž te Burn snapback kapa. Na Ziherovom Facebooku ispod današnjeg adventskog prozorčića tagiraj frenda/icu s kojim želiš iduće godine provesti nezaboravne dane i noći na šestom Graffiti na Gradele i možda baš vi podijelite ovaj super festivalski paket.

Sve dobitnike izvlačim na Facebooku u 22 sata, a novi prozorčić otvaramo već sutra ranom zorom u 9 ujutro!

Želim vam ugodan i kulturni vikend,

Vaš Djed Mraziher

mraziher
Djed Mraziher o kalendaru:

U suradnji s ravno 28 partnera i prijatelja Zihera tijekom 25 dana podijelit ću više od 50 najkulturnijih poklona koje možete zamisliti.

Čekaju vas filmovi 2i filma, Kino Tuškanca, Art kina i Continental filma, glazba iz instrumenata Tvornice, LAA, Menarta i Universal Musica, a na izložbe vas vodim u Klovićeve dvore, Muzej za umjetnost i obrt, Umjetnički paviljon i Muzej suvremene umjetnosti. Knjige stižu na vaše police ravno iz izdavačkih kuća Fraktura, Profil, Algoritam, Edicije Božičević, Vuković & Runjić, Mozaik knjige, Znanja, VBZ-a i Dallas Recordsa, a u kazalište ćete se uputiti u Kazalište Moruzgva, Gavellu, Teatar &TD, ZKM i Teatar Exit. U rubrici ‘festivali’ svoje poklone pripremili su Ferragosto Jam i Graffiti na Gradele.

Kada i što vam dijelim? Ne znam ni sam jer prozorčić Ziherovog adventskog kalendara otvaram svaki dan točno u 9 ujutro na Ziherovom Facebook pageu i Instagram profilu. Dobitnike objavljujem svake večeri točno u 22 sata na Facebooku. Novost je da ćete ove godine neke nagrade osvajati na Facebooku, a neke na Instagramu pa pažljivo čitajte!

(Visited 260 times, 1 visits today)

Komentari