Istaknuto
22.05.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Nova glazba ovog tjedna nudi izbor domaćih i regionalnih noviteta za koje možete glasati te nekoliko stranih preporuka za slušanje.

21.05.2019.

Vrijeme čitanja: 10 minute Da je nostalgija najdraža hrana Hollywooda već je odavno jasno, a još jedna potvrda toga nove su verzije davno zaboravljenih i preboljenih serija.

Nagrade

Adventski kalendar Djeda Mrazihera: 15/25

15.12.2016. Djed Mraziher
Vrijeme čitanja: 2 minute

Dobro jutro kulturnjaci,

pazite što sam našao iza današnjeg prozorčića – jedan uber fantastičan poklon 2i Filma i jedan genijalan koncert Tvornice kulture. Čitaj dalje!

1. 2i Film te vodi na prvi spin-off Ratova Zvijezda, Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda. U eri sukoba, skupina neočekivanih junaka udružuje se u misiji na kojoj moraju ukrasti nacrte za Zvijezdu smrti, najmoćnije razaračko oružje Carstva. Ključni događaj u kronologiji Ratova zvijezda okuplja obične ljude koji odlučuju činiti izuzetne stvari, a pritom postaju dio nečega većeg od njih samih. Rogue One se prikazuje u svim Cinestar i Cineplexx kinima. Jedan paket koji se sastoji od dvije ulaznice za projekciju po vašem odabiru (vi birate kino: Cinestar Zagreb, Split i Rijeka ili Cineplexx Zagreb i Rijeka, kao i dan kada želite otići u kino) čeka na sretnog dobitnika/cu koji na Ziherovom Facebooku u komentaru ispod današnjeg prozorčića tagira prijatelja kojeg vodi u kino.

2. Beogradska rock’n’roll mašina Partibrejkers vraćaju se nakon gotovo tri godine u Tvornicu kulture gdje će nastupiti u petak, 16. prosinca. Nakon gotovo 35 godina karijere, iza sebe imaju desetak studijskih, koncertnih i kompilacijskih uradaka, a posljednji, “Sirotinjsko carstvo”, objavili su prošle godine. Dvoje sretnika/ca mogu osvojiti po dva upada na Ziherovom instagramu.

Sve dobitnike objavljujem u 22 sata na Facebooku. Novi prozorčić s poklonima na redu je već sutra u 9 sati.

May the Force be with you!

Vaš Djed Mraziher

mraziher
Djed Mraziher o kalendaru:

U suradnji s ravno 28 partnera i prijatelja Zihera tijekom 25 dana podijelit ću više od 50 najkulturnijih poklona koje možete zamisliti.

Čekaju vas filmovi 2i filma, Kino Tuškanca, Art kina i Continental filma, glazba iz instrumenata Tvornice, LAA, Menarta i Universal Musica, a na izložbe vas vodim u Klovićeve dvore, Muzej za umjetnost i obrt, Umjetnički paviljon i Muzej suvremene umjetnosti. Knjige stižu na vaše police ravno iz izdavačkih kuća Fraktura, Profil, Algoritam, Edicije Božičević, Vuković & Runjić, Mozaik knjige, Znanja, VBZ-a i Dallas Recordsa, a u kazalište ćete se uputiti u Kazalište Moruzgva, Gavellu, Teatar &TD, ZKM i Teatar Exit. U rubrici ‘festivali’ svoje poklone pripremili su Ferragosto Jam i Graffiti na Gradele.

Kada i što vam dijelim? Ne znam ni sam jer prozorčić Ziherovog adventskog kalendara otvaram svaki dan točno u 9 ujutro na Ziherovom Facebook pageu i Instagram profilu. Dobitnike objavljujem svake večeri točno u 22 sata na Facebooku. Novost je da ćete ove godine neke nagrade osvajati na Facebooku, a neke na Instagramu pa pažljivo čitajte!

(Visited 321 times, 1 visits today)

Komentari