Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Nagrade

Adventski kalendar Djeda Mrazihera: 20/25

20.12.2016. Djed Mraziher
Vrijeme čitanja: 2 minute

Dobro jutro knjigoljupci!

Današnji je poklon jedan, ali vrijedan – dobra knjiga uvijek je pravo blago. Današnji naslov iza prozorčića je sakrila Mozaik knjiga, a radi se o knjizi “Prašina koja pada sa snova” Louisa de Bernieresa koji nas ovim romanom vraća u doba vladavine kralja Edvarda VII. Upoznajemo šaroliku paletu likova; sestre McCosh te dječake obitelji Pitt i Pendennis. Njihovo odrastanje prekida Veliki rat, a poslije se postavlja pitanje kako na ruševinama izgraditi novi život.

A mene sada zanima jedna stvar – koliko ste knjiga pročitali ove godine? Napišite mi to u komentar ispod današnjeg adventskog prozorčića na Ziherovom Facebooku i netko od vas za Božić će početi čitati upravo ovaj naslov Mozaik knjige.

Dobitnike objavljujem u 22 sata, a novi prozorčić otvaramo već sutra u 9 ujutro.

Ostanite kulturni,

Vaš Djed Mraziher

mraziher
Djed Mraziher o kalendaru:

U suradnji s ravno 28 partnera i prijatelja Zihera tijekom 25 dana podijelit ću više od 50 najkulturnijih poklona koje možete zamisliti.

Čekaju vas filmovi 2i filma, Kino Tuškanca, Art kina i Continental filma, glazba iz instrumenata Tvornice, LAA, Menarta i Universal Musica, a na izložbe vas vodim u Klovićeve dvore, Muzej za umjetnost i obrt, Umjetnički paviljon i Muzej suvremene umjetnosti. Knjige stižu na vaše police ravno iz izdavačkih kuća Fraktura, Profil, Algoritam, Edicije Božičević, Vuković & Runjić, Mozaik knjige, Znanja, VBZ-a i Dallas Recordsa, a u kazalište ćete se uputiti u Kazalište Moruzgva, Gavellu, Teatar &TD, ZKM i Teatar Exit. U rubrici ‘festivali’ svoje poklone pripremili su Ferragosto Jam i Graffiti na Gradele.

Kada i što vam dijelim? Ne znam ni sam jer prozorčić Ziherovog adventskog kalendara otvaram svaki dan točno u 9 ujutro na Ziherovom Facebook pageu i Instagram profilu. Dobitnike objavljujem svake večeri točno u 22 sata na Facebooku. Novost je da ćete ove godine neke nagrade osvajati na Facebooku, a neke na Instagramu pa pažljivo čitajte!

(Visited 254 times, 2 visits today)

Komentari