Istaknuto
16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

06.09.2018.

Na jednom mjestu okupili smo najzanimljivije koncerte koji nas ove jeseni očekuju u Zagrebu i Rijeci. Pred nama je sjajna jesen koju će obilježiti Deafheaven, God Is An Astronaut, Editors, Jethro Tull, Mudhoney, ali i brojni domaći izvođači.

Nagrade

Adventski kalendar Djeda Mrazihera: 21/25

21.12.2016. Djed Mraziher

Dobro jutro glazboljupci, danas je vaš dan!

U suradnji s Los Angeles Agency vodim vas na koncert, a Universal Music za nekoga od vas pripremio je jedan divan paketić.

1. Urban & 4 za kraj 2016. vraćaju se u Tvornicu kulture, klub koji su punili nebrojeno puta. U četvrtak 22. i petak 23. prosinca pripremaju dva specijalna nastupa, svaki sa svojim gostima i jedinstvenim set listama koje kriju potpuno nove pjesme. Set liste za oba koncerta bit će potpuno različite, kao i gosti koje će Urban & 4 pozvati na svoje malo predbožićno druženje. Dvije ulaznice za prvi koncert (22. prosinca) čekaju vas na Ziherovom Instagramu.

2. Ove godine dva inozemna velikana objavila su nove studijske albume – radi se o fantastičnim Simple Minds koji su u studenom objavili svoj sedamnaesti studijski album “Simple Minds Acoustic”. Škotski rockeri na albumu su skupili akustične verzije svojih uspješnica, kao i neke novo umiksane verzije pjesama. Uz njih, album je ove godine objavio i Sting. “57th & 9th” njegov je dvanaesti studijski album i prvi s rock predznakom nakon dugih 13 godina. Za snimanje albuma trebala su mu samo tri mjeseca, no to valjda tako bude kada ste punih 45 godina prisutni na sceni. Ova dva CD-a u jedan je paketić složio Universal, a oni će doći pod bor jednog sretnika/ce koji na Ziherovom Facebooku ispod današnjeg prozorčića u komentaru ostave razlog zašto bi paket trebao stići baš njemu/njoj. 

Dobitnike objavljujem u 22 sata na Facebooku, a nama ostaju još četiri prozorčića za otvoriti. Prvi od njih otvaramo već sutra u 9 sati.

Volite kulturu,

Vaš Djed Mraziher

mraziher
Djed Mraziher o kalendaru:

U suradnji s ravno 28 partnera i prijatelja Zihera tijekom 25 dana podijelit ću više od 50 najkulturnijih poklona koje možete zamisliti.

Čekaju vas filmovi 2i filma, Kino Tuškanca, Art kina i Continental filma, glazba iz instrumenata Tvornice, LAA, Menarta i Universal Musica, a na izložbe vas vodim u Klovićeve dvore, Muzej za umjetnost i obrt, Umjetnički paviljon i Muzej suvremene umjetnosti. Knjige stižu na vaše police ravno iz izdavačkih kuća Fraktura, Profil, Algoritam, Edicije Božičević, Vuković & Runjić, Mozaik knjige, Znanja, VBZ-a i Dallas Recordsa, a u kazalište ćete se uputiti u Kazalište Moruzgva, Gavellu, Teatar &TD, ZKM i Teatar Exit. U rubrici ‘festivali’ svoje poklone pripremili su Ferragosto Jam i Graffiti na Gradele.

Kada i što vam dijelim? Ne znam ni sam jer prozorčić Ziherovog adventskog kalendara otvaram svaki dan točno u 9 ujutro na Ziherovom Facebook pageu i Instagram profilu. Dobitnike objavljujem svake večeri točno u 22 sata na Facebooku. Novost je da ćete ove godine neke nagrade osvajati na Facebooku, a neke na Instagramu pa pažljivo čitajte!

(Visited 203 times, 1 visits today)

Komentari