Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Nagrade

Adventski kalendar Djeda Mrazihera: 4/25

04.12.2016. Djed Mraziher
Vrijeme čitanja: 2 minute

Ho ho ho dragi moji Ziherljupci,

Znate što ja najviše volim kod kulture? Kultura nikada ne spava, za kulturu ne postoji vikend, neradni dan ili praznik! Jutros sam pomalo mamuran od sinoćnjeg Glazbenog lonca u Kavezu otvorio prozorčić i tamo našao dvije kulturne čokoladice. Prva je s okusom 2i Filma, dok druga ima aromu Universal Musica.

1. 2i Film te vodi na dugoočekivani animirani film Vaiana – o pustolovnoj djevojci koja otplovi na opasnu misiju kako bi spasila svoj narod. Tijekom svojeg putovanja, Vaiana (glas Mije Negovetić) sreće nekoć moćnog poluboga Mauija, koji je vodi u njezinoj misiji da postane vrhunska navigatorica. Oni zajedno plove preko oceana u zahtjevnoj pustolovini punoj akcije i susreću divovska čudovišta, a Vaiana putem ostvaruje drevnu misiju svojih predaka i otkriva jednu stvar koju je oduvijek tražila: svoj vlastiti identitet. Vaiana se prikazuje u svim Cinestar i Cineplexx kinima. Jedan paket koji se sastoji od dvije ulaznice za projekciju po vašem odabiru (vi birate kino (Cinestar Zagreb, Split i Rijeka ili Cineplexx Zagreb i Rijeka) kao i dan kada želite otići u kino) čeka na sretnog dobitnika/cu koji na Ziherovoj Facebook stranici  u komentaru napiše koji ga film najviše podsjeća na Božić i zašto.

2. Iz glazbene radionice Universal Musica stižu najnoviji studijski albumi dviju moćnih vokalistica svjetskog glasa. Norah Jones nedavno je objavila svoj novi album “Day Breaks”, a nekoliko tjedana kasnije njenim stopama krenula je i Emeli Sande sa svojim drugim studijskim albumom “Long Live the Angels”. Oba albuma nalaze se u paketu koji jednog sretnika ili sretnicu čeka na Ziherovom Instagramu.

Dobitnike izvlačim u 22 sata na Ziher-fejsu, a novi prozorčić otvaram sutra točno u 9 sati.

Uživajte u nedjelji,

Vaš Djed Mraziher

mraziher
Djed Mraziher o kalendaru:

U suradnji s ravno 28 partnera i prijatelja Zihera tijekom 25 dana podijelit ću više od 50 najkulturnijih poklona koje možete zamisliti.

Čekaju vas filmovi 2i filma, Kino Tuškanca, Art kina i Continental filma, glazba iz instrumenata Tvornice, LAA, Menarta i Universal Musica, a na izložbe vas vodim u Klovićeve dvore, Muzej za umjetnost i obrt, Umjetnički paviljon i Muzej suvremene umjetnosti. Knjige stižu na vaše police ravno iz izdavačkih kuća Fraktura, Profil, Algoritam, Edicije Božičević, Vuković & Runjić, Mozaik knjige, Znanja, VBZ-a i Dallas Recordsa, a u kazalište ćete se uputiti u Kazalište Moruzgva, Gavellu, Teatar &TD, ZKM i Teatar Exit. U rubrici ‘festivali’ svoje poklone pripremili su Ferragosto Jam i Graffiti na Gradele.

Kada i što vam dijelim? Ne znam ni sam jer prozorčić Ziherovog adventskog kalendara otvaram svaki dan točno u 9 ujutro na Ziherovom Facebook pageu i Instagram profilu. Dobitnike objavljujem svake večeri točno u 22 sata na Facebooku. Novost je da ćete ove godine neke nagrade osvajati na Facebooku, a neke na Instagramu pa pažljivo čitajte!

(Visited 777 times, 1 visits today)

Komentari