Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Nagrade

Adventski kalendar Djeda Mrazihera: 7/25

07.12.2016. Djed Mraziher
Vrijeme čitanja: 2 minute

Dobar dan dobri ljudi,

Osvanuo je još jedan lijep i sunčan dan, a ja ne prestajem s poklonima. Danas vas vodim u kazalište, i to u Teatar &TD, a vodim vas i na koncert u Tvornicu kulture.

1. Sutra (8. prosinca) u Tvornici kulture svoj album prvijenac promovirat će bend Judette. Njihov album naziva “27” Ziher je već preslušao i recenzirao, a sutra ćemo imati prilike sve pjesme i čuti uživo. Očekujemo odličan koncert, a netko od vas pridružit će se mi se u publici. Dvoje sretnika/ca imaju prilike osvojiti po dvije ulaznice na Ziherovom Instagramu. Potrebno je samo pronaći današnji prozorčić i pratiti upute.

2. Ljubitelji kazališta konačno su došli na svoje! Miran Kurspahić postavio je najnoviji autorski projekt u Teatru &TD. Predstava “Teror tolerancije” bavi se slobodom govora, uz premisu da je politička korektnost glavni neprijatelj slobode govora. Dinamičnu predstavu Kurspahić je obogatio lutkarstvom, scenografskim rješenjima punima simbolike i originalnim te upečatljivim likovima, uz brojne duhovite trenutke i puno materijala za kvalitetnu raspravu nakon predstave. Dvoje najsretnijih mogu osvojiti po dvije ulaznice za izvedbu predstave 9. prosinca ako današnji otvoreni prozorčić na Ziherovom Facebooku javno (!) podijele na svome profilu. I, naravno, lajkaju Ziher.

Sve dobitnike izvlačim u 22 sata na Facebooku, a u novi prozorčić svi zajedno virimo već sutra u 9 sati!

Ostanite kulturni,

Vaš Djed Mraziher

mraziher
Djed Mraziher o kalendaru:

U suradnji s ravno 28 partnera i prijatelja Zihera tijekom 25 dana podijelit ću više od 50 najkulturnijih poklona koje možete zamisliti.

Čekaju vas filmovi 2i filma, Kino Tuškanca, Art kina i Continental filma, glazba iz instrumenata Tvornice, LAA, Menarta i Universal Musica, a na izložbe vas vodim u Klovićeve dvore, Muzej za umjetnost i obrt, Umjetnički paviljon i Muzej suvremene umjetnosti. Knjige stižu na vaše police ravno iz izdavačkih kuća Fraktura, Profil, Algoritam, Edicije Božičević, Vuković & Runjić, Mozaik knjige, Znanja, VBZ-a i Dallas Recordsa, a u kazalište ćete se uputiti u Kazalište Moruzgva, Gavellu, Teatar &TD, ZKM i Teatar Exit. U rubrici ‘festivali’ svoje poklone pripremili su Ferragosto Jam i Graffiti na Gradele.

Kada i što vam dijelim? Ne znam ni sam jer prozorčić Ziherovog adventskog kalendara otvaram svaki dan točno u 9 ujutro na Ziherovom Facebook pageu i Instagram profilu. Dobitnike objavljujem svake večeri točno u 22 sata na Facebooku. Novost je da ćete ove godine neke nagrade osvajati na Facebooku, a neke na Instagramu pa pažljivo čitajte!

(Visited 263 times, 1 visits today)

Komentari