Istaknuto
16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

06.09.2018.

Na jednom mjestu okupili smo najzanimljivije koncerte koji nas ove jeseni očekuju u Zagrebu i Rijeci. Pred nama je sjajna jesen koju će obilježiti Deafheaven, God Is An Astronaut, Editors, Jethro Tull, Mudhoney, ali i brojni domaći izvođači.

Film

Affleckov Batman dobio svog Jokera

09.11.2014. Paula Bračko
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Osvojio je Oscara, a sad će pokušati osvojiti i Gotham City. Naime, Warner Bros. već neko vrijeme pokušava okupiti odgovarajuće glumce za uloge u nadolazećem filmu Suicide Squad, a prva na redu je uloga najdražeg manijaka većini fanova Batmana – riječ je o, naravno, Jokeru. Uloga je prvotno ponuđena Ryanu Goslingu, ali nakon što ju je on odbio zbog prebukiranog rasporeda snimanja ostalih filmova, Warner Bros. je započeo pregovore s Jaredom Letom. Iako još nije potvrđeno, vijest je odjeknula zbog pouzdanih izvora (kao i uvijek). Kad su u pitanju filmovi o superjunacima, takve informacije se ionako vrlo brzo pokažu točnima – sjetimo se samo koliko je dugo Vin Diesel bio „u pregovorima“ s Marvelom za Guardians of the Galaxy.

Dosta obožavatelja izrazilo je negodovanje izborom glumca jer im očito Letov Oscar ne znači puno, ali još veći broj ljudi prigovarao je zbog Nolanove odluke da tu ulogu dodijeli Heathu Ledgeru koji se, u konačnici, pokazao idealnim izborom. Također, na filmskom platnu ćemo konačno moći vidjeti i Jokerovu jednako poremećenu djevojku Harley Quinn, a prema najnovijim saznanjima, trebala bi je utjeloviti Cara Delevinge. DC se time polako približava Marvelovim filmskim uspjesima koji je nedavno najavio koje će sve superjunake prevesti sa stranica stripova u kino dvorane i to sve do 2020. godine. Oni, kao i Warner Bros., čuvaju informacije o glumcima za te nadolazeće filmove, a najnovija vijest koja je odjeknula jest da će Benedict Cumberbatch utjeloviti lik Doctora Strangea.

Uz sve te vijesti i filmske superjunake, držite fige da se publika ne preoptereti tolikim maskiranim herojima koji spašavaju svijet od psihopata koji vole nositi više šminke na licu nego njihove djevojke.

(Visited 89 times, 1 visits today)

Komentari