Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Glazba

Altar Of Plagues u Hrvatskoj?

17.12.2014. Luka Sinković
facebook.com/altarofplagues

facebook.com/altarofplagues

Samo godinu dana nakon izdavanja odličnog albuma „Teethed Glory And Injury“ i objave da Altar Of Plagues prestaje sa zajedničkim radom, na Facebook profilu benda osvanula je poruka koja objašnjava kako su tek nakon razlaza počeli dobivati ponude koje nisu dobivali prije.

Foto: screenshot [facebook.com/altarofplagues]

Foto: screenshot [facebook.com/altarofplagues]

Screenshot statusa trebao bi vam pobliže objasniti o čemu se radi, no bend je odlučio 2015. godinu posvetiti fanovima koji ih žele dovesti u maleni prostor, s napomenom da ih novac ne zanima.

Neslužbeno doznajemo da su tri hrvatska organizatora poslala upite o mogućnosti da bend ugoste u Zagrebu, Čakovcu i Grazu.

Spomenuti album uvršten je i u listu najboljih metal albuma 2013. godine

(Visited 78 times, 1 visits today)

Komentari