Istaknuto
18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Pogledajte koja se tri naslova kriju u ovotjednoj preporuci tjedna i odaberite jedan koji želite da postane vaš!

Glazba

Altar Of Plagues u Hrvatskoj?

17.12.2014. Luka SinkovićVrijeme čitanja: 1 minuta
facebook.com/altarofplagues

facebook.com/altarofplagues

Samo godinu dana nakon izdavanja odličnog albuma „Teethed Glory And Injury“ i objave da Altar Of Plagues prestaje sa zajedničkim radom, na Facebook profilu benda osvanula je poruka koja objašnjava kako su tek nakon razlaza počeli dobivati ponude koje nisu dobivali prije.

Foto: screenshot [facebook.com/altarofplagues]

Foto: screenshot [facebook.com/altarofplagues]

Screenshot statusa trebao bi vam pobliže objasniti o čemu se radi, no bend je odlučio 2015. godinu posvetiti fanovima koji ih žele dovesti u maleni prostor, s napomenom da ih novac ne zanima.

Neslužbeno doznajemo da su tri hrvatska organizatora poslala upite o mogućnosti da bend ugoste u Zagrebu, Čakovcu i Grazu.

Spomenuti album uvršten je i u listu najboljih metal albuma 2013. godine

(Visited 94 times, 1 visits today)

Komentari