Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Altar Of Plagues u Hrvatskoj?

17.12.2014. Luka Sinković
facebook.com/altarofplagues

facebook.com/altarofplagues

Samo godinu dana nakon izdavanja odličnog albuma „Teethed Glory And Injury“ i objave da Altar Of Plagues prestaje sa zajedničkim radom, na Facebook profilu benda osvanula je poruka koja objašnjava kako su tek nakon razlaza počeli dobivati ponude koje nisu dobivali prije.

Foto: screenshot [facebook.com/altarofplagues]

Foto: screenshot [facebook.com/altarofplagues]

Screenshot statusa trebao bi vam pobliže objasniti o čemu se radi, no bend je odlučio 2015. godinu posvetiti fanovima koji ih žele dovesti u maleni prostor, s napomenom da ih novac ne zanima.

Neslužbeno doznajemo da su tri hrvatska organizatora poslala upite o mogućnosti da bend ugoste u Zagrebu, Čakovcu i Grazu.

Spomenuti album uvršten je i u listu najboljih metal albuma 2013. godine

(Visited 78 times, 1 visits today)

Komentari