Istaknuto
16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

Glazba

Altar Of Plagues u Hrvatskoj?

17.12.2014. Luka Sinković
facebook.com/altarofplagues

facebook.com/altarofplagues

Samo godinu dana nakon izdavanja odličnog albuma „Teethed Glory And Injury“ i objave da Altar Of Plagues prestaje sa zajedničkim radom, na Facebook profilu benda osvanula je poruka koja objašnjava kako su tek nakon razlaza počeli dobivati ponude koje nisu dobivali prije.

Foto: screenshot [facebook.com/altarofplagues]

Foto: screenshot [facebook.com/altarofplagues]

Screenshot statusa trebao bi vam pobliže objasniti o čemu se radi, no bend je odlučio 2015. godinu posvetiti fanovima koji ih žele dovesti u maleni prostor, s napomenom da ih novac ne zanima.

Neslužbeno doznajemo da su tri hrvatska organizatora poslala upite o mogućnosti da bend ugoste u Zagrebu, Čakovcu i Grazu.

Spomenuti album uvršten je i u listu najboljih metal albuma 2013. godine

(Visited 83 times, 1 visits today)

Komentari