Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Glazba

Američke grungerice iz benda L7 se ponovno okupljaju

28.12.2014. Nikolina Lončar
https://www.facebook.com/pages/L7-Official

Foto: https://www.facebook.com/pages/L7-Official

Nakon što su ove godine djevojke iz Seattlea pod imenom Sleater-Kinney objavile da izdaju album poslije dugogodišnje stanke, još jedan ženski bend iz tog razdoblja najavio je da se ponovno okuplja. L7, američke grungerice iz Los Angelesa koje su harale američkom alternativnom scenom u periodu kasnih osamdesetih i ranih devedesetih, izjavile su kako će i one održati koncerte po prvi puta nakon 2001. godine. S obzirom na to da su bile potaknute molbama obožavatelja na vlastitom Facebook profilu, zamolile su ih i da podijele entuzijazam oko njihovog ponovnog okupljanja te da prošire objavu da njih četiri kane opet prašiti svoj grunge-punk po koncertnim pozornicama u 2015. godini.

Ove opake djevojke su na svojoj turneji po Australiji 1995. nastupale i s legendarnim Lou Reedom, a njihova najuspješnija pjesma Pretend We’re Dead se našla i na soundtracku videoigrice “GTA: San Andreas”.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Komentari