Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Glazba

Američke grungerice iz benda L7 se ponovno okupljaju

28.12.2014. Nikolina LončarVrijeme čitanja: 1 minuta
https://www.facebook.com/pages/L7-Official

Foto: https://www.facebook.com/pages/L7-Official

Nakon što su ove godine djevojke iz Seattlea pod imenom Sleater-Kinney objavile da izdaju album poslije dugogodišnje stanke, još jedan ženski bend iz tog razdoblja najavio je da se ponovno okuplja. L7, američke grungerice iz Los Angelesa koje su harale američkom alternativnom scenom u periodu kasnih osamdesetih i ranih devedesetih, izjavile su kako će i one održati koncerte po prvi puta nakon 2001. godine. S obzirom na to da su bile potaknute molbama obožavatelja na vlastitom Facebook profilu, zamolile su ih i da podijele entuzijazam oko njihovog ponovnog okupljanja te da prošire objavu da njih četiri kane opet prašiti svoj grunge-punk po koncertnim pozornicama u 2015. godini.

Ove opake djevojke su na svojoj turneji po Australiji 1995. nastupale i s legendarnim Lou Reedom, a njihova najuspješnija pjesma Pretend We’re Dead se našla i na soundtracku videoigrice “GTA: San Andreas”.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Komentari