Istaknuto
16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

Glazba

Američke grungerice iz benda L7 se ponovno okupljaju

28.12.2014. Nikolina Lončar
https://www.facebook.com/pages/L7-Official

Foto: https://www.facebook.com/pages/L7-Official

Nakon što su ove godine djevojke iz Seattlea pod imenom Sleater-Kinney objavile da izdaju album poslije dugogodišnje stanke, još jedan ženski bend iz tog razdoblja najavio je da se ponovno okuplja. L7, američke grungerice iz Los Angelesa koje su harale američkom alternativnom scenom u periodu kasnih osamdesetih i ranih devedesetih, izjavile su kako će i one održati koncerte po prvi puta nakon 2001. godine. S obzirom na to da su bile potaknute molbama obožavatelja na vlastitom Facebook profilu, zamolile su ih i da podijele entuzijazam oko njihovog ponovnog okupljanja te da prošire objavu da njih četiri kane opet prašiti svoj grunge-punk po koncertnim pozornicama u 2015. godini.

Ove opake djevojke su na svojoj turneji po Australiji 1995. nastupale i s legendarnim Lou Reedom, a njihova najuspješnija pjesma Pretend We’re Dead se našla i na soundtracku videoigrice “GTA: San Andreas”.

(Visited 34 times, 1 visits today)

Komentari