Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Američke grungerice iz benda L7 se ponovno okupljaju

28.12.2014. Nikolina Lončar
https://www.facebook.com/pages/L7-Official

Foto: https://www.facebook.com/pages/L7-Official

Nakon što su ove godine djevojke iz Seattlea pod imenom Sleater-Kinney objavile da izdaju album poslije dugogodišnje stanke, još jedan ženski bend iz tog razdoblja najavio je da se ponovno okuplja. L7, američke grungerice iz Los Angelesa koje su harale američkom alternativnom scenom u periodu kasnih osamdesetih i ranih devedesetih, izjavile su kako će i one održati koncerte po prvi puta nakon 2001. godine. S obzirom na to da su bile potaknute molbama obožavatelja na vlastitom Facebook profilu, zamolile su ih i da podijele entuzijazam oko njihovog ponovnog okupljanja te da prošire objavu da njih četiri kane opet prašiti svoj grunge-punk po koncertnim pozornicama u 2015. godini.

Ove opake djevojke su na svojoj turneji po Australiji 1995. nastupale i s legendarnim Lou Reedom, a njihova najuspješnija pjesma Pretend We’re Dead se našla i na soundtracku videoigrice “GTA: San Andreas”.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Komentari