Istaknuto
13.07.2019.

Vrijeme čitanja: 3 minute Ako se prepustimo nevinom gledanju i zanemarimo činjenicu da smo kao vrsta potamanili brojne druge s ovog ekrana, film je i besprijekorna zoološka izložba afričke faune.

12.07.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Fotografija s najviše lajkova na Ziheru odnosi titulu fotografije mjeseca, a autor fotografije dobiva priliku da se predstavi čitateljima putem intervjua na portalu.

Glazba

Velika anketa: Izaberi najbolju pjesmu koju smo do sada poslali na Eurosong

13.05.2019. Glazbena redakcija
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Hrvatska i Eurosong – ljubavna priča koja traje već 27 godina. Ima sve odlike odnosa koji ima svoje uspone i padove. Sve je počelo jednom nježnom romansom koja je trajala do ulaska u novi milenij, a onda se dogodila navika i stagnacija. Nakon prekida koji je trajao dvije godine, odlučili su pružiti ljubavi još jednu (čitaj: nekoliko) prilika i, iako na van sve izgleda blještavo i kvalitetno, nešto iznutra još uvijek ne štima.

Tako bi se ukratko moglo sažeti 25 glazbenih brojeva koje smo kroz dugi niz godina slali na najveću europsku pozornicu. No, koji je bio najbolji?

U nastavku je anketa na kojoj ćemo pokušati posložiti hrvatske predstavnike na Eurosongu od najboljeg do najgoreg.

I zapamtite – vrijedi se nastaviti truditi jer ako je Ivan Mikulić mogao 2004. pjevati o krilima koja će se pojaviti 15 godina kasnije, možemo i mi sanjati da će Eurosong nekad ponovno doletjeti u Zagreb.

(Visited 383 times, 3 visits today)

Komentari