Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Ant-Man: Pojavio se trailer za novog Marvelovog filmskog superjunaka

05.01.2015. Marija Vukšić
Foto: thedailysuperhero.tumblr.com

Foto: thedailysuperhero.tumblr.com

Marvel Entertainment je 2. siječnja objavio teaser trailer za novi film Ant-Man koji je napravljen “za mrave” odnosno trailer je toliko malen da ga se jedva vidi. To je bila svojevrsna najava za “ljudski” teaser trailer koji je nedavno objavljen. Sudeći po količini dislike-ova, mnogo ljudi nije se nasmijalo na tu šalu. U traileru normalne veličine može se vidjeti Paul Rudd u ulozi Scotta Langa (Ant-Man), a također se pojavljuju Evangeline Lilly kao Hope Van Dyne i Corey Stoll kao Yellowjacket. Zasad nema ni traga od Michaela Douglasa koji tumači link Hanka Pyma, ali vjerojatno će zauzeti dobar dio pravog trailera kad ga izbace u javnost. Film Ant-Man doći će u američka kina u ljeto ove godine.

Za one koji ne znaju, Ant-Man je naziv koji je krasio nekoliko likova u stripovima Marvel. Ant-Man je prvotno bio Hank Pym, genijalan znanstvenik koji je izmislio supstancu pomoću koje se može smanjiti na veličinu mrava. Scott Lang (Ant-Man iz filma) je lopov koji je postao Ant-Man tako da je ukrao supstancu i kostim od Hanka Pyma. Učinio je to da bi spasio svoju kćer i pronašao jedinu osobu koja joj može pomoći.

Foto: www.moviecricket.com

Foto: www.moviecricket.com

Hope Van Dyne je kćer Hanka Pyma i Janet Van Dyne, također ima blizanca Henryja Pyma. Njezina majka Janet bila je superjunakinja Wasp koja je mogla preuzeti neke atribute ose, smanjiti se na veličinu insekta ili povećati na veličinu diva. Ona je bila jedna od osnivačica Avengersa, a njezina kćer Hope osnivačica je Revengersa. Poznata je pod nazivom Red Queen i ima slične moći kao Janet.

Foto: theculturednerd.com

Foto: theculturednerd.com

Yellowjacket je negativac i suprotnost Ant-Manu no filmska pozadinska priča o njemu drukčija je nego u stripovima. Corey Stoll je za internetski portal io9 otkrio je da je pravo ime njegovog lika Darren Cross. On je vlasnik tvrtke Cross Technological Enterprises i sam je osmislio odijelo koje mu daje moći jednake, ako ne i veće, od Ant-Mana. Odijelo je, kaže Stoll, više “militarističko, naprednije i bolje štiti”.

Foto: savagetitans.blogspot.com

Foto: savagetitans.blogspot.com

Komentari