Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Arctic Monkeys okončali turneju dokumentarcem

27.12.2014. Marta LučićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook/INmusic/VedranMetelko

Foto: Facebook/INmusic/VedranMetelko

Nakon završetka velike ‘AM’ turneje, započete još 22. ožujka prošle godine, sheffieldski četvorac Arctic Monkeys objavio je kratki dokumentarni video. Video prikazuje isječke s turneje u Južnoj Americi, gdje su ih kao predgrupu pratili The Hives. Kratki dokumentarac režirao je Ben Chapell, već poznat po suradnji s Monkeysima na spotovima One For The Road, Don’t Sit Down Cause I’ve Moved Your Chair i R U Mine? Osim izvedbe albumskog hita R U Mine? pred masama publike, video prikazuje i bendovska druženja na plaži, ali i atmosferu iza pozornice. Južnoamerička turneja je službeno završena koncertom u Rio de Janeiru, i to 15. studenog ove godine, a njen presjek pogledajte u šestominutnom dokumentarnom videu u nastavku.

(Visited 71 times, 1 visits today)

Komentari