Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Arctic Monkeys okončali turneju dokumentarcem

27.12.2014. Marta Lučić
Foto: Facebook/INmusic/VedranMetelko

Foto: Facebook/INmusic/VedranMetelko

Nakon završetka velike ‘AM’ turneje, započete još 22. ožujka prošle godine, sheffieldski četvorac Arctic Monkeys objavio je kratki dokumentarni video. Video prikazuje isječke s turneje u Južnoj Americi, gdje su ih kao predgrupu pratili The Hives. Kratki dokumentarac režirao je Ben Chapell, već poznat po suradnji s Monkeysima na spotovima One For The Road, Don’t Sit Down Cause I’ve Moved Your Chair i R U Mine? Osim izvedbe albumskog hita R U Mine? pred masama publike, video prikazuje i bendovska druženja na plaži, ali i atmosferu iza pozornice. Južnoamerička turneja je službeno završena koncertom u Rio de Janeiru, i to 15. studenog ove godine, a njen presjek pogledajte u šestominutnom dokumentarnom videu u nastavku.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Komentari