Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Glazba

Arctic Monkeys okončali turneju dokumentarcem

27.12.2014. Marta Lučić
Foto: Facebook/INmusic/VedranMetelko

Foto: Facebook/INmusic/VedranMetelko

Nakon završetka velike ‘AM’ turneje, započete još 22. ožujka prošle godine, sheffieldski četvorac Arctic Monkeys objavio je kratki dokumentarni video. Video prikazuje isječke s turneje u Južnoj Americi, gdje su ih kao predgrupu pratili The Hives. Kratki dokumentarac režirao je Ben Chapell, već poznat po suradnji s Monkeysima na spotovima One For The Road, Don’t Sit Down Cause I’ve Moved Your Chair i R U Mine? Osim izvedbe albumskog hita R U Mine? pred masama publike, video prikazuje i bendovska druženja na plaži, ali i atmosferu iza pozornice. Južnoamerička turneja je službeno završena koncertom u Rio de Janeiru, i to 15. studenog ove godine, a njen presjek pogledajte u šestominutnom dokumentarnom videu u nastavku.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari