Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Arctic Monkeys okončali turneju dokumentarcem

27.12.2014. Marta Lučić
Foto: Facebook/INmusic/VedranMetelko

Foto: Facebook/INmusic/VedranMetelko

Nakon završetka velike ‘AM’ turneje, započete još 22. ožujka prošle godine, sheffieldski četvorac Arctic Monkeys objavio je kratki dokumentarni video. Video prikazuje isječke s turneje u Južnoj Americi, gdje su ih kao predgrupu pratili The Hives. Kratki dokumentarac režirao je Ben Chapell, već poznat po suradnji s Monkeysima na spotovima One For The Road, Don’t Sit Down Cause I’ve Moved Your Chair i R U Mine? Osim izvedbe albumskog hita R U Mine? pred masama publike, video prikazuje i bendovska druženja na plaži, ali i atmosferu iza pozornice. Južnoamerička turneja je službeno završena koncertom u Rio de Janeiru, i to 15. studenog ove godine, a njen presjek pogledajte u šestominutnom dokumentarnom videu u nastavku.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari