Istaknuto
16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

Glazba

Artan Lili u sklopu festivala Reflektor u Tvornici kulture

05.10.2017. Ziher.hrFoto: Iva Radošević

Nakon odličnog nastupa na Zagreb Beer Festu u svibnju ove godine, beogradska grupa Artan Lili vraća se 3. studenog u Tvornicu kulture u sklopu festivala Reflektor. Bend će zagrebačkoj publici pretpremijerno predstaviti pjesme koje će se naći na njihovom drugom albumu “New Deal”. Album su najavili za prvu polovicu sljedeće godine, a sredinom listopada objavit će novi singl i spot.

Bend postoji od 2013. godine, a godinu kasnije kreću u objavljivanje svog prvog albuma s 12 pjesama koje postupno objavljuju u formi singlova. Ovakvu sukcesivnu metodu objavljivanja bend smatra svojom inovacijom, a najavili su kako će i drugi studijski uradak na jednaki način objaviti. Prvi album su zaključili spotom Moja stvar prije dvije godine, a drugi album su najavili pjesmom Ono što te neće koju su snimili u studiju “O”. Produkciju potpisuje Goran Crevar, a videospot snimili su u režiji Staše Tomića.

Artan Lili su ove godine osvježili bend novim članom, gitaristom Ivanom Skopulovičem (Crvi, Bitipatibi). Beogradska četvorka svojim singlovima osvaja prva mjesta svih bitnijih radijskih i TV top lista u regiji, a od samih koncertnih početaka do danas ostali su miljenici zagrebačke publike. Prepoznatljiv i zarazni noise pop zvuk benda, odličan vizualni identitet i tekstovi koji su angažirani, nježni i razumljivi, a nikako površni, čine Artan Lili.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta cijena karte biti 55 kuna. Službena prodajna mjesta su Tvornica kulture, Dirty Old Shop, Rockmark i sustav Entrio.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Komentari