Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Atoms For Peace koristit će novu aplikaciju koja omogućuje kvalitetnije prijenose koncerata uživo

18.07.2013. Monika SavićVrijeme čitanja: 1 minuta
AtomsForPeace_Facebook.com/atomsforpeace

AtomsForPeace_Facebook.com/atomsforpeace

Bend će svoje nastupe uživo sljedećeg tjedna u londonskom Roundhouseu omogućiti fanovima da gledaju uživo preko svojih mobitela, pomoću nove soundhalo aplikacije. Nova aplikacija pruža kvalitetniju snimku koncerata uživo, koja se direktno prenosi na mobitel ili kompjutor. Snimke nastupa 25. i 26. srpnja moći će se kupiti online te će omogućiti fanovima da dožive koncertne trenutke nakon što svaka pjesma završi.

”Dio razloga zbog kojih mi je soundhalo bio zanimljiv je taj što sam se zapitao zašto, kada god odeš na koncert, sutradan se pojavi milijun loših snimaka, katastrofalnog zvuka na YouTubeu.”, izjavio je Nigel Godrich.

 

(Visited 45 times, 1 visits today)

Komentari