Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Atoms For Peace koristit će novu aplikaciju koja omogućuje kvalitetnije prijenose koncerata uživo

18.07.2013. Monika Savić
AtomsForPeace_Facebook.com/atomsforpeace

AtomsForPeace_Facebook.com/atomsforpeace

Bend će svoje nastupe uživo sljedećeg tjedna u londonskom Roundhouseu omogućiti fanovima da gledaju uživo preko svojih mobitela, pomoću nove soundhalo aplikacije. Nova aplikacija pruža kvalitetniju snimku koncerata uživo, koja se direktno prenosi na mobitel ili kompjutor. Snimke nastupa 25. i 26. srpnja moći će se kupiti online te će omogućiti fanovima da dožive koncertne trenutke nakon što svaka pjesma završi.

”Dio razloga zbog kojih mi je soundhalo bio zanimljiv je taj što sam se zapitao zašto, kada god odeš na koncert, sutradan se pojavi milijun loših snimaka, katastrofalnog zvuka na YouTubeu.”, izjavio je Nigel Godrich.

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

Komentari