Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Film

Bandić najavio Fantastic u dog friendly ruhu, festival večeras otvara The Babadook

27.06.2014. Inja Drače
Foto: Fantastic-zagreb.com

Foto: Fantastic-zagreb.com

Gradonačelnik Milan Bandić je najavio kako Fantastic Zagreb, koji već četvrtu godinu obogaćuje zagrebačka kulturna ljeta, postaje dog friendly. Najavio je to u društvu svog zlatnog retrivera Rudija te izjavio: „Dajem punu podršku ovom zanimljivom festivalu kao djelu zagrebačkog kulturnog ljeta kojim smo grad Zagreb pozicionirali na karti europskih kulturnih metropola. Dobrodošli na open-air i dog friendly Fantastic Zagreb. Zajedno s mojim Rudijem posjetit ću jednu od projekcija i uživati u osvježenju otvorene pozornice Tuškanac.

Povedete li svog psa na projekciju na Tuškancu, gledat ćete film besplatno!

Festival će danas otvoriti australski suspens triler The Babadook redateljice Jennifer Kent. Priča prati samohranu majku koja nakon smrti muža se bori sa sinovim strahom od čudovišta. Uskoro otkriva kako to čudovište nije samo plod neracionalne mašte, već postoji nešto više.

Svakako pregledajte bogat filmski program koji ćete moći pogledati od večeras do 5. srpnja kroz programe Panorama, Orijent Express, Ponoćno ludilo, Vizije, Americana, Kratki filmovi i Sretan rođendan.
Još jednu filmsku poslasticu Vam spremaju fantastičari, premijeru filma Cold in July ćete gledati na Medvegradu u četvrtak, 3. srpnja.

Želite li saznati što je sve pripremio Fantastic, pridružite se večeras na otvorenju, a kasnije zadržite na partyju. Vidimo se na Tuškancu!

(Visited 219 times, 1 visits today)

Komentari