Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Barbarella's Adriatica: Dolaze Terry Francis, Nathan Coles, Darren Emerson i Pier Bucci

19.08.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/BarbarellasDiscotheque

Foto: facebook.com/BarbarellasDiscotheque

Nakon sjajnih imena, poput Ivana Smagghea, Justina Robertsona, Petra Dundova, Valentina Kanzyanija, koja su već obilježila samostalni život kluba Barbarella’s u Pirovcu, ovaj legendarni klub na otvorenom pokazao se kao pravo ljetno odredište za glazbene istomišljenike. Serija vikend događaja Barbarella’s Adriatica nudi priliku za ples pod zvijezdama s domaćim i međunarodnim glazbenim znalcima koji predstavljaju živahnu underground scenu i svjetski poznate izvođače.

Ovaj petak, 22. kolovoza, predstavlja veliku rođendansku proslavu – slavi se 20 godina Wiggle klupske večeri, jedne od najdugovječnijih u Londonu. Zvuk predstavljaju rezidenti Terry Francis i Nathan Coles, koji su u sklopu tog dugog staža predstavljali zvukove undergrounda i bili pioniri fuzije deep housea i techna. Priključuje im se domaći talent Mario Kolonić Pytzek, osnivač glazbene etikete Burek, koja promovira house glazbu.

Za pultom će se u subotu, 23. kolovoza, naći istinski pionir glazbene industrije  Darren Emerson, koji je u gotovo 20 godina karijere radio sa svima, od Depeche Mode to Jamie Culluma.  Pier Bucci je zadužen za latino utjecaj koji miješa s techo vibrama, a priključuje im se domaća glazbena legenda Sergej Snooze, koji pokretanjem serijala Unedogled najavljuje svoj povratak na scenu

Klub Barbarella’s drugi je dom festivala na lokaciji The Garden Tisno, a ova je sezona već vidjela tisuće nasmijanih lica i nezaboravne trenutke u prostoru koje nudi odličnu atmosferu i sjajno ozvučenje. Dobra je to preporuka za provesti ostatak ljeta na mjestu koje okuplja sve ljubitelje dobrog zvuka i plesa pod zvijezdama.

Cijena ulaznice za Adriatica večeri kroz cijeli kolovoz je snižena i iznosi 50 kuna po danu, a klub je otvoren od ponoći do 6 ujutro.

(Visited 122 times, 1 visits today)

Komentari