Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Batman v Superman: Jason Momoa u ulozi Aquamana

23.02.2015. Marija Vukšić
Foto: thefuckingbat.com

Foto: thefuckingbat.com

Batman v Superman: Dawn of Justice novi je film o superherojima koji bi u kina trebao doći u ožujku 2016. Film je zamišljen kao svojevrsni nastavak filma o Supermanu Man of Steel (2013). S obzirom da je Man of Steel zaradio više od 660 milijuna dolara, ne čudi da su i za režiranje njegovog nastavka opet zaduženi redatelji Zack Snyder i David Goyer. Glavna priča se još ne zna, ali s obzirom na teaser s Comic Cona iz 2014. čini se da će doći do borbe između Batmana i Supermana. Prokrijumčarenu verziju tog teasera možete pogledati na linku.

Foto: kingofstrongstyle2015.tumblr.com

Foto: kingofstrongstyle2015.tumblr.com

Dosad se znalo da će u Batman v Superman ulogu Supermana imati Henry Cavill, Ben Affleck glumit će Batmana, a Gal Gadot bit će Wonder Woman no nova je vijest da se ovoj postavi superjunaka pridružio i Jason Momoa kao Aquaman. Iako je Aquamanov lik bio glavna tema mnogih šala, čini se da bi sliku o smiješnom vodenastom superjunaku mogao razbiti upravo Momoa jer doista izgleda opako s tetovažama i oklopom koji, doduše, pomalo podsjećaju na drugi lik koji je utjelovio, Khala Droga iz Game of Thronesa (2011-). Momoa je dobar dodatak glumačkoj postavi koji će vjerojatno privući i GOT fanove, a možda malo i omekšati srca onima kojima je grijeh (ponovo) vidjeti Afflecka u ulozi Batmana.

ComicBook.com prenio je Momoine osjećaje vezane uz ulogu koju je dobio. Glumac je izjavio da mu je super to što su njegovi (polinezijski) bogovi zapravo bogovi vode i zato je stvarno cool što je dobio ulogu Aquamana. Također je primijetio da nema previše “smeđih” superjunaka pa je to odlična prilika da usput zastupa Polineziju i svoj narod. Aquamanove tetovaže inspirirane su polinezijskom kulturom, a Snyder je također potvrdio jedan zanimljiv detalj: Aquamanov trozubac može ozlijediti Supermana. Za one gladne Momoe kao Aquamana, u galeriju smo stavili tri slične, ali ipak ne iste, slike.

(Visited 229 times, 1 visits today)

Komentari