Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Batman v Superman: Jason Momoa u ulozi Aquamana

23.02.2015. Marija VukšićVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: thefuckingbat.com

Foto: thefuckingbat.com

Batman v Superman: Dawn of Justice novi je film o superherojima koji bi u kina trebao doći u ožujku 2016. Film je zamišljen kao svojevrsni nastavak filma o Supermanu Man of Steel (2013). S obzirom da je Man of Steel zaradio više od 660 milijuna dolara, ne čudi da su i za režiranje njegovog nastavka opet zaduženi redatelji Zack Snyder i David Goyer. Glavna priča se još ne zna, ali s obzirom na teaser s Comic Cona iz 2014. čini se da će doći do borbe između Batmana i Supermana. Prokrijumčarenu verziju tog teasera možete pogledati na linku.

Foto: kingofstrongstyle2015.tumblr.com

Foto: kingofstrongstyle2015.tumblr.com

Dosad se znalo da će u Batman v Superman ulogu Supermana imati Henry Cavill, Ben Affleck glumit će Batmana, a Gal Gadot bit će Wonder Woman no nova je vijest da se ovoj postavi superjunaka pridružio i Jason Momoa kao Aquaman. Iako je Aquamanov lik bio glavna tema mnogih šala, čini se da bi sliku o smiješnom vodenastom superjunaku mogao razbiti upravo Momoa jer doista izgleda opako s tetovažama i oklopom koji, doduše, pomalo podsjećaju na drugi lik koji je utjelovio, Khala Droga iz Game of Thronesa (2011-). Momoa je dobar dodatak glumačkoj postavi koji će vjerojatno privući i GOT fanove, a možda malo i omekšati srca onima kojima je grijeh (ponovo) vidjeti Afflecka u ulozi Batmana.

ComicBook.com prenio je Momoine osjećaje vezane uz ulogu koju je dobio. Glumac je izjavio da mu je super to što su njegovi (polinezijski) bogovi zapravo bogovi vode i zato je stvarno cool što je dobio ulogu Aquamana. Također je primijetio da nema previše “smeđih” superjunaka pa je to odlična prilika da usput zastupa Polineziju i svoj narod. Aquamanove tetovaže inspirirane su polinezijskom kulturom, a Snyder je također potvrdio jedan zanimljiv detalj: Aquamanov trozubac može ozlijediti Supermana. Za one gladne Momoe kao Aquamana, u galeriju smo stavili tri slične, ali ipak ne iste, slike.

(Visited 238 times, 1 visits today)

Komentari