Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Beogradski bend E-play promovira album 'Obični ljudi' u Klubu

05.12.2014. Ziher.hr
Foto: Press

Foto: Press

Beogradski sastav E-play, koji uspješno traje više od deset godina, odlučio je svoj četvrti album prvo predstaviti hrvatskoj publici, uživo na koncertnoj promociji u zagrebačkom klubu KlubFrontmenka benda Maja Cvetković izjavila je kako dugo nisu sviralu u Zagrebu i da su se baš zaželjeli hrvatske publike.

Bend je krajem 2012. godine objavio singl Hiljadu ljudi i tom pjesmom najavljuje pravac u kojem će se kretati album “Obični ljudi”. Nakon toga uslijedili su singlovi Iluzija sa Matijom Dedićem, Ljubica i Divan dan.

Od sastava E-play sve se očekivalo, samo ne koketiranje s jazzom. Međutim, uz gostovanje Matije Dedića pokazuju da mogu na vrlo simpatičan način spojiti dvije vrlo različite stvari. Upravo je zbog toga pjesma Iluzija pridobila mnoge simpatije slušatelja.

Dok je pjesma Ljubica bila samo još jedna potvrda starim fanovima da E-play definitivno vlada na terenu žustre energije i jasno izraženog stava, pjesma Divan dan je definitivno najveći hit na albumu.

Na cijelom albumu Majine jedinstvene bas dionice ovoga puta je ispratio dobro poznati bubnjar Trut, koji se na ovoj ploči prvi put okušao u nekim novim ritmovima, dok je gitare potpisao Danilo Nikodinovski .

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 20kn, odnosno na ulazu po cijeni od biti 30kn.

(Visited 84 times, 1 visits today)

Komentari