Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Glazba

Beogradski bend E-play promovira album 'Obični ljudi' u Klubu

05.12.2014. Ziher.hr
Foto: Press

Foto: Press

Beogradski sastav E-play, koji uspješno traje više od deset godina, odlučio je svoj četvrti album prvo predstaviti hrvatskoj publici, uživo na koncertnoj promociji u zagrebačkom klubu KlubFrontmenka benda Maja Cvetković izjavila je kako dugo nisu sviralu u Zagrebu i da su se baš zaželjeli hrvatske publike.

Bend je krajem 2012. godine objavio singl Hiljadu ljudi i tom pjesmom najavljuje pravac u kojem će se kretati album “Obični ljudi”. Nakon toga uslijedili su singlovi Iluzija sa Matijom Dedićem, Ljubica i Divan dan.

Od sastava E-play sve se očekivalo, samo ne koketiranje s jazzom. Međutim, uz gostovanje Matije Dedića pokazuju da mogu na vrlo simpatičan način spojiti dvije vrlo različite stvari. Upravo je zbog toga pjesma Iluzija pridobila mnoge simpatije slušatelja.

Dok je pjesma Ljubica bila samo još jedna potvrda starim fanovima da E-play definitivno vlada na terenu žustre energije i jasno izraženog stava, pjesma Divan dan je definitivno najveći hit na albumu.

Na cijelom albumu Majine jedinstvene bas dionice ovoga puta je ispratio dobro poznati bubnjar Trut, koji se na ovoj ploči prvi put okušao u nekim novim ritmovima, dok je gitare potpisao Danilo Nikodinovski .

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 20kn, odnosno na ulazu po cijeni od biti 30kn.

(Visited 83 times, 1 visits today)

Komentari