Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Beyonce još uvijek radi na novom albumu

21.06.2013. Antonia Šeremet
Foto: Facebook.com/beyonce

Foto: Facebook.com/beyonce

Beyonce još uvijek radi na novom albumu. Ne-Yo koji radi na njenom novom albumu je izjavio da fanovi moraju biti strpljivi.

Tim koji radi na novom albumu, koji bi trebao ugledati svijetlo dana ove godine još uvijek usavršava svaki detalj. Ne-Yo je za Billboard izjavio: “Još uvijek slažemo stvari za album. Još uvijek pokušavaju dokučiti kako će album izgledati, ali zbog toga nitko nije ljut. Beyonce je tip umjetnice čiji album nećete vidjeti dok nije kako treba. A što se tiče fanova, oni ju vole pa će biti strpljivi.” To bi trebao biti Beyoncein peti studijski album. Na albumu su radili Timbaland, Pharell i Justin Timberlake. Do sada je objavljeno par pjesama za koje se nagađa da će se naći na albumu. Pjesma Bow Down / I Been On  izašla je prije mjesec dana, Grown Woman se pojavila u Pepsijevoj reklami, a Standing on the Sun u reklami za “H&M”. A pjesmu Standing on the Sun je nedavno u cijelosti predstavila na koncertu u Belgiji.

(Visited 128 times, 1 visits today)

Komentari