Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Glazba

Beyonce još uvijek radi na novom albumu

21.06.2013. Antonia Šeremet
Foto: Facebook.com/beyonce

Foto: Facebook.com/beyonce

Beyonce još uvijek radi na novom albumu. Ne-Yo koji radi na njenom novom albumu je izjavio da fanovi moraju biti strpljivi.

Tim koji radi na novom albumu, koji bi trebao ugledati svijetlo dana ove godine još uvijek usavršava svaki detalj. Ne-Yo je za Billboard izjavio: “Još uvijek slažemo stvari za album. Još uvijek pokušavaju dokučiti kako će album izgledati, ali zbog toga nitko nije ljut. Beyonce je tip umjetnice čiji album nećete vidjeti dok nije kako treba. A što se tiče fanova, oni ju vole pa će biti strpljivi.” To bi trebao biti Beyoncein peti studijski album. Na albumu su radili Timbaland, Pharell i Justin Timberlake. Do sada je objavljeno par pjesama za koje se nagađa da će se naći na albumu. Pjesma Bow Down / I Been On  izašla je prije mjesec dana, Grown Woman se pojavila u Pepsijevoj reklami, a Standing on the Sun u reklami za “H&M”. A pjesmu Standing on the Sun je nedavno u cijelosti predstavila na koncertu u Belgiji.

(Visited 131 times, 1 visits today)

Komentari