Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Beyonce još uvijek radi na novom albumu

21.06.2013. Antonia ŠeremetVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com/beyonce

Foto: Facebook.com/beyonce

Beyonce još uvijek radi na novom albumu. Ne-Yo koji radi na njenom novom albumu je izjavio da fanovi moraju biti strpljivi.

Tim koji radi na novom albumu, koji bi trebao ugledati svijetlo dana ove godine još uvijek usavršava svaki detalj. Ne-Yo je za Billboard izjavio: “Još uvijek slažemo stvari za album. Još uvijek pokušavaju dokučiti kako će album izgledati, ali zbog toga nitko nije ljut. Beyonce je tip umjetnice čiji album nećete vidjeti dok nije kako treba. A što se tiče fanova, oni ju vole pa će biti strpljivi.” To bi trebao biti Beyoncein peti studijski album. Na albumu su radili Timbaland, Pharell i Justin Timberlake. Do sada je objavljeno par pjesama za koje se nagađa da će se naći na albumu. Pjesma Bow Down / I Been On  izašla je prije mjesec dana, Grown Woman se pojavila u Pepsijevoj reklami, a Standing on the Sun u reklami za “H&M”. A pjesmu Standing on the Sun je nedavno u cijelosti predstavila na koncertu u Belgiji.

(Visited 145 times, 1 visits today)

Komentari