Istaknuto
19.09.2017.

Do kraja godine ostalo je nešto više od tri mjeseca, taman dovoljno vremena da zaboravimo loše filmsko ljeto - ovo su naslovi koje nećemo propustiti.

18.09.2017.

Međunarodni festival razvojnog kazališta Ganz novi festival u svojem će se 7. izdanju održati u dva termina, od 21. do 24. rujna te od 7. do 16. prosinca. U rujanskom dijelu programa 70-ak umjetnika/ca i studenata/ica te 45 filmskih autora/ica predstavit će svoje plesne i kazališne predstave, multimedijalne instalacije, filmove i radionice.

Glazba

Bivši gitarist Korna vraća se u stari bend?

29.01.2014. Ziher.hr
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Brian ”Head” Welch, bivši gitarist nu metal pionira Korna pridružit će se starom bendu na pozornici tokom brojnih koncerata koje imaju u 2013. godini. Neočekivan je to obrat za brojne fanove i obožavatelje Korna, ali i Heada.
Da podsjetimo, Head je nakon 12 godina napustio Korn 2005. godine zbog pritiska slave i problema s drogom te je život posvetio odgajanju svoje kćeri i prihvaćanju Isusa kao svog spasitelja.

Head se sa srećom prisjeća prvog neslužbenog okupljanja s bendom: ”Pojavio sam se na tom festivalu, bio sam na turneji s P.O.D. i imali smo par slobodnih dana. Bio je to veliki festival, a nastupali su Korn, Evanescence i Five Finger Death Punch. Tada sam sreo Munkyja, kojega nisam vidio sedam godina i razgovarali smo oko 30 minuta. Bilo je to stvarno teško iskustvo. A onda, 10 minuta prije nego su otišli na pozornicum Fieldy mi je rekao kako imaju spremnu gitaru za mene. Bio sam poprilično uzbuđen, došao sam ih samo pozdraviti a oni me već zovu na pozornicu! Naravno, prihvatio sam poziv i odsvirao pjesmu „Blind“!
Opisujući to kao izrazito pozitivno iskustvo, Head priznaje kako je nekoliko mjeseci kasnije zaprimio poziv od Munkyja koji mu je priopčio kako su, ukoliko se želi vratiti, vrata otvorena i da im nedostaje.

U međuvremenu, Korn se sprema za novi album vođen producentom Donom Gilmoreom koji bi trebao biti korak dalje od prethodnih dubstep eksperimentiranja. Na pitanje hoće li im se pridružiti, Head je samo odgovorio kako nikako ne bi odbio sudjelovanje u stvaranju novog Kornovog albuma.

Komentari