Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Blackout se vraća u prostore Aquariusa

13.04.2013. Iva LapićVrijeme čitanja: 2 minute
facebook.com

facebook.com

Phat Phillie koji je učinio dosta za hip hop scenu, kulturu i publiku, djeluje na sceni već 30 godina, a tijekom karijere ugostio je velika imena poput Redman & Method Man, GZA, Busta Rhymes, DJ Premier, Jazzy Jeff, De La Soul, Masta Ace, Raekwon, OC and Big L i drugih te je zagrebačkoj publici omogućio benganje uz iste delicije. Njegov opus je veoma opširan, radio je na 101ici, vodio Blackout , koji se sada emitira na radiju 808. Uz Blackout vodi i emisiju Phat Fridays također na radiju 808.

Karijera Pillia ne veže se striktno za našu scenu, nastupao je u New Yorku, Njemačkoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Švicarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Bugarskoj, Nizozemskoj i Makedoniji. Također je pisao brojne članke za vodeće svjetske hip-hop magazine kao što su Backspin (Njemačka) i The Source (SAD), a ni intervjuiranje mu nije strani pojam(50 Cent, N.O.R.E., Wu-Tang Clan, Ice-T, Nile Rodgers (Chic), DJ Premier i dr). Trenutačno radi na organizaciji jedinog hrvatskog hip-hop i r’n‘b festivala “FRESH ISLAND” za koji su ove godine najavljeni Snoop Dogg(Snoop Lion) i Asap Rocky.

Phat Phillie je odlučio Blackout vratiti na jednu noć u prostore dobro nam znanog Aquariusa. Njegovu hip-hop / r’n‘b DJ-izvedbu ćete moći doživjeti kroz cijelu subotnju noć na A1 flooru kluba, dok će na A2 flooru kluba nastupiti rezident Funhouse programa, maestro-DJ – Martyn Negro koji će nas počastiti najboljim izborom house, progressive i bass muzike. Bengalice svoje glave danas uputite prem a Jarunu i ponovno uživajte u Blackout večeri kao nekad prije.

(Visited 46 times, 1 visits today)

Komentari