Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Blackout se vraća u prostore Aquariusa

13.04.2013. Iva Lapić
facebook.com

facebook.com

Phat Phillie koji je učinio dosta za hip hop scenu, kulturu i publiku, djeluje na sceni već 30 godina, a tijekom karijere ugostio je velika imena poput Redman & Method Man, GZA, Busta Rhymes, DJ Premier, Jazzy Jeff, De La Soul, Masta Ace, Raekwon, OC and Big L i drugih te je zagrebačkoj publici omogućio benganje uz iste delicije. Njegov opus je veoma opširan, radio je na 101ici, vodio Blackout , koji se sada emitira na radiju 808. Uz Blackout vodi i emisiju Phat Fridays također na radiju 808.

Karijera Pillia ne veže se striktno za našu scenu, nastupao je u New Yorku, Njemačkoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Švicarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Bugarskoj, Nizozemskoj i Makedoniji. Također je pisao brojne članke za vodeće svjetske hip-hop magazine kao što su Backspin (Njemačka) i The Source (SAD), a ni intervjuiranje mu nije strani pojam(50 Cent, N.O.R.E., Wu-Tang Clan, Ice-T, Nile Rodgers (Chic), DJ Premier i dr). Trenutačno radi na organizaciji jedinog hrvatskog hip-hop i r’n‘b festivala “FRESH ISLAND” za koji su ove godine najavljeni Snoop Dogg(Snoop Lion) i Asap Rocky.

Phat Phillie je odlučio Blackout vratiti na jednu noć u prostore dobro nam znanog Aquariusa. Njegovu hip-hop / r’n‘b DJ-izvedbu ćete moći doživjeti kroz cijelu subotnju noć na A1 flooru kluba, dok će na A2 flooru kluba nastupiti rezident Funhouse programa, maestro-DJ – Martyn Negro koji će nas počastiti najboljim izborom house, progressive i bass muzike. Bengalice svoje glave danas uputite prem a Jarunu i ponovno uživajte u Blackout večeri kao nekad prije.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Komentari