Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Glazba

Bližimo se osmom Ferragosto JAM festivalu, a stigao je i raspored

18.07.2015. Ziher.hrFoto: Facebook.com/FerragostoJAM
Vrijeme čitanja: 2 minute

Opasno se približavamo 5. kolovozu i početku najjačeg festivala u Slavoniji. Ferragosto JAM 8 ima objavljen raspored nastupa svih izvođača po danima. House of Pablo stage otvoren je 5. i 6. kolovoza , a 7. i 8. kolovoza otvoreni su Piknik stage, D.J. stage i Izštekani stage.

Prvi dan festivala 5.8. na House of Pablo stageu  nastupaju već dobro poznati orahovački prijatelji She Loves Pablo i Killed A Fox, a pozornicu će dijeliti sa Them Moose Rushom i zagrebačkim ESC Lifeom.

U četvrtak, 6.8., na House Of Pablo pozornici nastavljaju nastupati Muscle Tribe of Dangere and Excellence, Malady Lane, Straight Outta Fridge i Jonathan te party “Dance Hard with dj Kneža”.

U petak, 7.8., otvara se Piknik stage te nastupaju Brkovi, Psihomodo Pop, Repetitor, Krankšvester, Pasi, Gatuzo, Pičke Vrište i Kurve!

Na D.J. (DobroJutro) stageu zabavljaju vas Kuku$ Klan, DJ Venom, Whateverest i DJFJ Crew (dj Distinctive, Moz & D’Noizz).

I ove godine nastavlja se Izštekani stage, a predstavljaju se Ana Ćurčin, Luce, NLV i Pas Ibrice Jusića.

9.8. u subotu na glavnoj pozornici nastupaju S.A.R.S, Let 3, Prti Bee Gee, Damir Avdić, Mašinko, Kino Klub, Mark Mrakovčić i Mr. Albino. DobroJutro stage predvode High 5, DJ Oliver, DJFJ Crew i Kula, a na Izštekanom sviraju Irena Žilić, Sara Renar, Queen of Sabe te Chris Ian & H. Baudoin.

Također u subotu, već petu godinu za redom, održat će se i Memorijalni turnir u odbojcina pijesku ”Krunoslav Bošnjak”. Prijave se primaju do 8.kolovoza. u 13 sati, a sve ostale informacije saznajte na stranici www.dostavazvuka.com

Ove godine na festival uvedena je još jedna novost. Organizira se DJ radionica koju vodi DJ Venom, višestruki prvak Hrvatske te finalist svjetskog i europskog prvenstva. Tako će svi zainteresirani dobiti priliku učiti o miksanju, scratch, beatjuggling i turntablism tehnikama. Radionica se odvija u dva dijela, teorijski se održava 7. kolovoza, a praktični nastupa odmah sljedeći dan.

Ferragosto Jam kroz godine svog postojanja izgradio je prepoznatljivo ime te postao jedan od zaštitnih znakova slavonskog open air festivalskog života. Osim navedenog jakog programa, kvaliteta festivala vidljiva je i u popratnom sadržaju, tako da ovaj festival nudi besplatno kampiranje na području jezera, popust na vlak, cjelodnevno kupanje na jezeru, dozvoljen roštilj i uživanje na okolnom Ružica gradu. Ulaznice su dostupne u tri varijante: Festivalska(95/120 kn), House of Pablo (40/50 kn) i D.J. (DobroJutro) (30/40 kn). Ulaznice je moguće kupiti preko sustava Entrio.hr, a u prodaju su puštene i fizičke festivalske ulaznice koje se mogu kupiti u svakom većem slavonskom gradu, kao i u Zagrebu. Detaljne informacije o prodajnim mjestima potražite na facebook eventu festivala.

(Visited 158 times, 1 visits today)

Komentari