Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Bloc Party uzima predah!

13.06.2013. Antonia Šeremet
Foto: facebook.com/ Bloc Party

Foto: facebook.com/ Bloc Party

Bloc Party koji nastupaju na ovogodišnjem INmusicu su najavili da nakon ljeta uzimaju predah. Bend je turneju povodom izdavanja četvrtog albuma, nazvanog “Four”, započeo u srpnju prošle godine. Turneja je obuhvatila Sjedinjene Države, Meksiko, Australiju, Japan, Indoneziju i cijelu Europu. Do kraja turneje je ostalo još dvadesetak koncerata po raznim festivalima diljem Europe. Zadnji koncert će održati 19. srpnja na britanskom Latitude festivalu.

Gitarist benda Russell Lissack je izjavio: “Definitivno nakon što završimo s ljetnim festivalima uzimamo predah na neko vrijeme. Barem šest mjeseci, možda godinu dana, možda dvije godine, teško je točno reći”. Objasnio je i zašto je teško reći koliko dugo ih neće biti, a to je zato jer jednom kad ljudi odu na odmor, počnu se baviti drugim stvarima i vrijeme predaha se produžuje. Između trećeg i četvrtog albuma Bloc Party je također uzeo predah, a gitarist Lissack kaže da je to zato jer su za vrijeme turneje imali više loših nego dobrih trenutaka, komunikacija između članova benda je bila loša i nisu se slagali ni oko najmanjih sitnica. To se malo popravilo za vrijeme ove turneje, no ipak nedovoljno. Bend je u svibnju najavio moguće izdavanje EP-a s novim materijalom, te je Lissack potvrdio tu mogućnost. Kako je tada najavljeno novi materijal bi trebao izaći do kraja ljetne festivalske turneje.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Komentari