Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Bloc Party uzima predah!

13.06.2013. Antonia ŠeremetVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/ Bloc Party

Foto: facebook.com/ Bloc Party

Bloc Party koji nastupaju na ovogodišnjem INmusicu su najavili da nakon ljeta uzimaju predah. Bend je turneju povodom izdavanja četvrtog albuma, nazvanog “Four”, započeo u srpnju prošle godine. Turneja je obuhvatila Sjedinjene Države, Meksiko, Australiju, Japan, Indoneziju i cijelu Europu. Do kraja turneje je ostalo još dvadesetak koncerata po raznim festivalima diljem Europe. Zadnji koncert će održati 19. srpnja na britanskom Latitude festivalu.

Gitarist benda Russell Lissack je izjavio: “Definitivno nakon što završimo s ljetnim festivalima uzimamo predah na neko vrijeme. Barem šest mjeseci, možda godinu dana, možda dvije godine, teško je točno reći”. Objasnio je i zašto je teško reći koliko dugo ih neće biti, a to je zato jer jednom kad ljudi odu na odmor, počnu se baviti drugim stvarima i vrijeme predaha se produžuje. Između trećeg i četvrtog albuma Bloc Party je također uzeo predah, a gitarist Lissack kaže da je to zato jer su za vrijeme turneje imali više loših nego dobrih trenutaka, komunikacija između članova benda je bila loša i nisu se slagali ni oko najmanjih sitnica. To se malo popravilo za vrijeme ove turneje, no ipak nedovoljno. Bend je u svibnju najavio moguće izdavanje EP-a s novim materijalom, te je Lissack potvrdio tu mogućnost. Kako je tada najavljeno novi materijal bi trebao izaći do kraja ljetne festivalske turneje.

(Visited 46 times, 2 visits today)

Komentari