Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Bonnie and Clyde: Liam Neeson i Woody Harrelson u drugoj strani priče o razbojničkom dvojcu

16.04.2013. Ivana BeloševićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Svima je dobro poznata priča o Bonnie i Clydeu, ljubavnom paru čije je razbojništvo zauzelo mjesto u brojnim američkim državama tijekom Velike depresije. Njihova je priča stavljena u okvir sedme umjetnosti 1967., a radilo se o romantiziranoj verziji Arthura Penna. Sada nas očekuje film Highway,redatelja Johna Leeja Hancocka , s potpuno drukčijim pristupom gdje će ljubavnici biti u drugom planu, gledani kroz oči provoditelja zakona.

U toj verziji bi, navodno, Liam Neeson i Woody Harrelson trebali utjeloviti likove policajaca koji tragaju za zaljubljenim odmetnicima. Scenarij je već napisao John Fusco (Hidalgo, The Forbidden Kingdom), a Media Rights Capital i Universal Pictures, ujedinit će snage u financiranju projekta.

Redatelj J. L. Hancock, poznat po filmovima The Blind Side, za kojeg je Sanda Bullock dobila Oscara za najbolju glavnu žensku ulogu, a koji je nominiran za Oscara te Snow White and the Huntsman (kojem je, ruku na srce, većina nas poklonila vrijeme ne bi li vidjela Charlize Theron), nedavno je završio snimanje drame Saving Mr. Banks, s Tomom Hanksom i Emmom Thompson u glavnim ulogama.

Trenutno su i Neeson i Harrelson jako zaposleni, tako da se pobornici njihova rada i djela trebaju nadati da će obojica uspjeti uvrstiti Bonnie i Clydea u svoje rasporede. Osobno i nisam najsretnija odabirom spomenutog tandema no u iščekivanju njihove konačne odluke, podsjetimo se originala iz šezdesetih.

 

(Visited 63 times, 1 visits today)

Komentari