Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Brad Pitt utjelovljuje Poncija Pilata – onoga koji je osudio Isusa Krista

13.01.2013. Nela BaričevićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Brad Pitt ponovno zaposjeda glavno mjesto na velikom platnu glumeći čovjeka koji donosi odluku o sudbini Isusa Krista. Točnije, utjelovit će Poncija Pilata, središnjeg iliti glavnog lika najnovijeg biblijskog epa scenaristice Vere Blasi.

Prema scenariju, ovaj film pratit će život Poncija od njegove mladosti, kada je bio tek osjetljivi mladić, da bi potom odrastao u nepokolebljivog i oštrog, ali nesretnog čovjeka koji donosi odluku o raspeću Isusa Krista.

Studio Warner Bros podupire scenarij Vere Blasi i upušta se u realizaciju ovoga filma, iako je to projekt koji iziskuje velike količine novca. Prema tome, čini se kako nam ususret dolazi kvalitetan film s, barem za sada, vrhunskom glumačkom postavom. Pored toga, bit će zanimljivo gledati Brada u ulozi rimskog namjesnika cara Tiberija koji vođen vlastitom nesposobnošću, takoreći, stavlja točku na i, te pribiva Isusa Krista na križ.

(Visited 114 times, 1 visits today)

Komentari