Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Film

Brad Pitt utjelovljuje Poncija Pilata – onoga koji je osudio Isusa Krista

13.01.2013. Nela Baričević
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Brad Pitt ponovno zaposjeda glavno mjesto na velikom platnu glumeći čovjeka koji donosi odluku o sudbini Isusa Krista. Točnije, utjelovit će Poncija Pilata, središnjeg iliti glavnog lika najnovijeg biblijskog epa scenaristice Vere Blasi.

Prema scenariju, ovaj film pratit će život Poncija od njegove mladosti, kada je bio tek osjetljivi mladić, da bi potom odrastao u nepokolebljivog i oštrog, ali nesretnog čovjeka koji donosi odluku o raspeću Isusa Krista.

Studio Warner Bros podupire scenarij Vere Blasi i upušta se u realizaciju ovoga filma, iako je to projekt koji iziskuje velike količine novca. Prema tome, čini se kako nam ususret dolazi kvalitetan film s, barem za sada, vrhunskom glumačkom postavom. Pored toga, bit će zanimljivo gledati Brada u ulozi rimskog namjesnika cara Tiberija koji vođen vlastitom nesposobnošću, takoreći, stavlja točku na i, te pribiva Isusa Krista na križ.

(Visited 106 times, 1 visits today)

Komentari