Istaknuto
19.11.2018.

Pulska Arena, 19. lipnja. Spremni smo.

14.11.2018.

Otvaramo ti vrata Ziher zajednice - pridruži nam se!

Film

Bradley Cooper kreće u redateljske vode?

01.03.2013. Juro Barukčić

Foto: Facebook.com/Bradley Cooper

Prije komične drame Silver Linings Playbook, vjerojatno je rijetko tko pomislio da će Akademija Bradleya Coopera tako brzo počastiti nominacijom, uzimajući u obzir njegovu kratku karijeru i žanrovsko opredjeljenje. Međutim, ta uloga pokazala je njegove vrhunske glumačke sposobnosti. Sada Cooper nastavlja punom parom, ali ovaj put možda i iza kamere, kao redatelj.

Riječ o američkom remakeu njemačke komedije Kokowaah, u kojem je Cooper dobio glavnu ulogu, a ujedno i je kandidat za redatelja. Kokowaah je najuspješniji njemački film 2011. godine, a nedavno je premijerno prikazan i nastavak te već dospio na prvo mjesto po zaradi. Radnja filma vrti se oko dva različita karaktera – bezbrižnog neženje Henryja i obiteljskog čovjeka Trevora, te njihovog odnosa kad saznaju istinu o porijeklu Trevorove osmogodišnje kćerke Maddy.

Cooper je u zadnje vrijeme izrazito produktivan, uskoro ćemo ga gledati u filmu The Place Beyond The Pines zajedno s Ryanom Goslingom te Serena. Trenutno snima treći dio Hangovera, American Sniper i Dark Invasion, a udružit će se ponovno i sa starom kolegicom Jennifer Lawrence na projektu.

(Visited 62 times, 1 visits today)

Komentari