Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Film

Bradley Cooper kreće u redateljske vode?

01.03.2013. Juro Barukčić

Foto: Facebook.com/Bradley Cooper

Prije komične drame Silver Linings Playbook, vjerojatno je rijetko tko pomislio da će Akademija Bradleya Coopera tako brzo počastiti nominacijom, uzimajući u obzir njegovu kratku karijeru i žanrovsko opredjeljenje. Međutim, ta uloga pokazala je njegove vrhunske glumačke sposobnosti. Sada Cooper nastavlja punom parom, ali ovaj put možda i iza kamere, kao redatelj.

Riječ o američkom remakeu njemačke komedije Kokowaah, u kojem je Cooper dobio glavnu ulogu, a ujedno i je kandidat za redatelja. Kokowaah je najuspješniji njemački film 2011. godine, a nedavno je premijerno prikazan i nastavak te već dospio na prvo mjesto po zaradi. Radnja filma vrti se oko dva različita karaktera – bezbrižnog neženje Henryja i obiteljskog čovjeka Trevora, te njihovog odnosa kad saznaju istinu o porijeklu Trevorove osmogodišnje kćerke Maddy.

Cooper je u zadnje vrijeme izrazito produktivan, uskoro ćemo ga gledati u filmu The Place Beyond The Pines zajedno s Ryanom Goslingom te Serena. Trenutno snima treći dio Hangovera, American Sniper i Dark Invasion, a udružit će se ponovno i sa starom kolegicom Jennifer Lawrence na projektu.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Komentari