Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Brigitte Bardot koracima Gerarda Depardieua u Rusiju!?

05.01.2013. Ivan DominikVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/brigittebardotofficial

Foto: facebook.com/brigittebardotofficial

Nakon što je postalo prilično evidentno i jasno kako će zbog nezadovoljstva ekonomskom i poreznom politikom francuskog predsjednika Francoisa Hollandea jedan od najslavnijih francuskih glumaca u povijesti, Gerard Depardieu, postati Rus, na blagoslov ruskog predsjednika Vladimira Putina – javila se i još jedna francuska filmska veličina – Brigitte Bardot.

Francuska diva i jedna od najslavnijih i najboljih – ako ne i najbolja – francuskih glumica u povijesti filmske umjetnosti, Brigitte Bardot, objavila je kako će i ona zatražiti rusko državljanstvo od Putina, No, ona međutim nije nezadovoljna porezima koje nameće Hollande i kojima francuski državljani koji zarađuju više od milijun eura godišnje moja platiti 75 posto poreza, nego ju je pogodio odnos francuske vlasti prema dvama cirkuskim slonovima (!?).

Bardot, naime, traži od francuskih vlasti da spriječe uspavljivanje slonova koji se nalaze u ZOO-u u Lyonu te boluju od TBC-a, čime navodno ugrožavaju i zdravlje ostalih životinja. Slonovi su prije dolaska u Lyon bili u vlasništvu cirkusa Pinder, no nakon što su se razboljeli premješteni su u lyonski ZOO kako bi se i ljudi zaštitili do eventualne zaraze.

Foto: Wikipedia, Michel Bernanau

Foto: Wikipedia, Michel Bernanau

Tom se uspavljivanju sada protivi sjajna francuska glumica, i inače poznata po svom aktivizmu o zaštiti prava životinja, koja je pritom izjavila: “Ako gradske vlasti Lyona donesu odluku o uspavljivanju slonova te besramno ubiju Nepala i Baby, ja ću uzeti rusko državljanstvo i otići iz ove države koja je groblje životinja”. Također, Bardot je podržala Depardieua u njegovoj namjeri  da postane Rus – a za to mu je već papire potpisao i sam Vladimir Putin – jer ga smatra “žrtvom nepoštenog progona”.

Od ranije je poznato kako zbog uvođenja poreza na bogate u Francuskoj, najbolji, najpoznatiji i najpriznatiji francuski glumac nakon Alaina Delona želi napustiti svoju domovinu i otići u bilo koju drugu državu. Nakon što ga je odbila Belgija, Depardieua je prihvatila Rusija u čije ime ga je tamo pozvao Putin, koji je odobrio i njegove papire za dobivanje državljanstva te istočnoeuropske države…

Foto: Wikipedia, Georges Biard

Foto: Wikipedia, Georges Biard

(Visited 190 times, 1 visits today)

Komentari