Istaknuto
22.04.2019.

Vrijeme čitanja: 6 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U ožujku su nam kroz player prolazili Porto Morto, Pseća plaža, Killed a Fox, The Sepia Sisters, Bakterije, FNC Diverzant, Trophy Jump, From Another Mother i Svemir.

17.04.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Nadam se da i u ovom izdanju za mjesec veljaču ima za svakog ponešto. Melodičnog black metala mi je previše za barem par mjeseci.

Glazba

Blur objavljuje album nakon dvanaest godina – poslušajte novi singl ‘Go Out’

19.02.2015. Nikolina LončarVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/blur

Foto: facebook.com/blur

Predvodnici brit popa devedesetih, indie rock bend Blur, se nakon dvanaest godina vraća s novim studijskim izdanjem. Nakon što je frontman Damon Albarn zaplovio u solo vode na posljednjem albumu “Everyday Robots” kojeg smo i recenzirali, ali i nakon dugogodišnjeg skrivanja iza animaranog lika u bendu Gorillaz, konačno se odlučio ponovno posvetiti karijeri s bendom koji mu je i donio slavu. Uz njega, tu su i Graham Coxon, Alex James i Dave Rowntree.

Kompletan materijal koji će se naći na novom albumu snimljen je za samo pet dana u Hong Kongu 2013., a od petnaest pjesama koje su snimili na albumu će se naći njih dvanaest. Što je na neki način i simbolično, uzevši u obzir koliko su vremena proveli pauzirajući. Izdanje naslovljeno “The Magic Whip “ izlazi 27. travnja.

Osim samog popisa skladbi,  bend je uvid u opus koji će naći na sljedećem diskografskom uratku pružio i u obliku videospota za novu pjesmu “Go Out”, a kako ova numera zvuči možete pogledati na linku ispod.

“The Magic Whip”:

01 Lonesome Street
02 New World Towers
03 Go Out
04 Ice Cream Man
05 Thought I Was A Spaceman
06 I Broadcast
07 My Terracotta Heart
08 There Are Too Many Of Us
09 Ghost Ship
10 Pyongyang
11 Ong Ong
12 Mirrorball
(Visited 102 times, 1 visits today)

Komentari