Istaknuto
08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

03.08.2017.

Nedavno je završeno drugo izdanje festivala Re:Think Sisak. Zidove grada oslikalo je nekoliko stranih street art umjetnika, a veličanstvene murale Sisku je ostavilo i nekoliko hrvatskih umjetnika. Cilj je festivala probuditi grad i promijeniti lošu sliku Siska koja je stvorena u medijima.

Glazba

Četvrti Electronic Beats festival u Laubi!

08.08.2014. Ziher.hr
Foto: press

Foto: press

Četvrtu godinu Telekom u Zagreb dovodi najpopularnija imena svjetske elektronske glazbe – novo izdanje Electronic Beats Festivala Zagreb održat će se 8. studenog u galeriji Lauba!

Electronic Beats je međunarodni glazbeni program Telekoma koji već 14 godina producira renomirane glazbene projekte. Spomenuti serijal glazbenih događanja prepoznatljiv po sinergiji najkvalitetnije moderne elektronske i druge glazbe, futurističkog light/video dizajna, jasnog i moćnog zvuka te aktualnih tehnoloških trendova ovoga puta ide korak dalje te svoje zagrebačko izdanje postavlja u popularno središte suvremene umjetnosti – galeriju Lauba: Kuću za ljude i umjetnost!

Izmještanje festivala Electronic Beats Zagreb u galeriju Lauba ovom događaju daje dodatnu dimenziju te tvori neobičan umjetnički koncept u skladu sa suvremenim stremljenjima spajanja različitih vidova umjetnosti te širenja i obogaćivanja funkcionalnosti muzejskih prostora. Telekom Electronic Beats na taj način u ovogodišnjem izdanju svim posjetiteljima donosi kombinaciju modernog galerijskog prostora zanimljive arhiktekture i najnovih trendova visokokvalitetne  elektronske glazbe.

Informacije o izvođačima Electronic Beats Festivala Zagreb bit će objavljene 18. kolovoza! Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 80 kuna. Pretprodaja ulaznica započet će ekskluzivno 4. kolovoza na electronicbeats.net. Nakon toga, ulaznice će biti dostupne u agencijama za prodaju ulaznica te u T-Centrima. Sve tekuće informacije bit će dostupne i objavljene na službenoj web stranici.

Hrvatski Telekom projektu se pridružio krajem 2010. godine, otkad su posjetitelji u Zagrebu mogli uživati u glazbi artista poput Cariboua, Woodkida, When Saints Go Machine, Hercules and Love Affair, Totally Enormous Extinct Dinosaura, Modeselektora i Digitalisma, ali i pop zvijezda poput Roisin Murphy te Hot Chipa. Publika je brzo prepoznala vrijednost ovog festivala. Svi detalji vezani uz prodaju i nove festivalske informacije mogu se pratiti i na službenoj Facebook fan stranici Electronic Beats Hrvatska .

Komentari